.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!

Smile Спрей срещу топлинна обработка.

Здравейте,момичета! Тъй като не съм много веща в тези неща бих искала да ви попитам каква е точната функция на спрея? Мога ли да го използвам след баня на мокра коса преди употребата на сешоар? Какво Ви е мнението за тези спрейове и бихте ли ми препоръчали някоя добра марка?
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    То се използва точно за това. Преди да я третираш си напръскваш косата и се сушиш със сешоар. Ако ще ползваш преса, косата ти задължително трябва да е суха.
    Мнение нямам.
    Имала съм на Сайъс и на Тафт, на Сайъс мирише кофти, а на Тафт ми прави косата твърда.
    Малко или много сигорно предпазва, но аз не забелязвам разлика.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Използвала съм единствена на Ейвън,но като чели не ми предпазва косата,а и я омазнява допълнително.ще следя темата тъй като смятам като свърши да си взема нещо друго.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    От фризьорката си взимам ппц, но отдавна не съм си поръчвала апък нямам опаковка у нас да видя как се казва.
    Малко по-скъпички са при нея, но определено има ефект.

Аз имам на Сайъс, наистина мирише гадно и го ползвам рядко, а ако направя грешката да си напръскам косата, докато е мокра, после е ужсна на допир и отново мирише гадно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    имам на Сайъс и съм доволна

На Алфапарф е много добър. Забелязала съм, че откакто го използвам, косата ми изглежда доста по-добре. А и мирише хубаво

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Аз използвам на Taft...
    и е добър.. сравнително

Голям фен Аватара на Glam0rous
    По-добре някакъв крем или кристали. Спрейовете изглеждат по-лесни за употреба, обаче поне тези, които са масово на пазара тук са доста гадни и косата става гадна и лепкава от тях. Поне при мен е една спластена, жив ужас. За Тафт и Gosh говоря, понеже тях съм пробвала. Syoss няма начин да си наклепам на главата, сигурно е още по-зле.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си