.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Вирус ????

Град
    In The Clouds :)

Unhappy Вирус ????

Здравейте.
    Имам нужда от помощ..-- смис на някой ако му се е случвало или ако има идея какво е ,моля да сподели. Преди 30 мин тръгнах да свалям един сериал и на 2 мин от свалянето ми се активизира анивурусната - пишеше,че е някакъв троянец.Не успях да видя нищо по-подробно,защото изведнъж ми затвори всичко - смис скайп,отворени програми,отворените страници в int explorer-a.А сега ми се появяват постояноо съобщения от рода на :critical error ,disk drive C is unreadable, damaged hard drive clusters detected,hard drive space less than techincal limits,boot sector of the hard drive is damaged,hard drive does not correspond to system requests,windows os can't detect a free hard drive space. hard drive error.
    Някаква идея ? Това ми се случва за пъри път.
    ПС: Когато отивам при all programs....няма никакви програми ..... А когато от C отивам в program files , всички папки са оцветени в светло....смис не както трябва да са.

Разгледах в гугъл и може да се окаже system check ,aко някой все пак се е сблъсквал с това, ще съм благодарна,ако сподели какво е правил.
    Последно редактирано от Princess_Daisy : 02-14-2012 на 17:05
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Фен Аватара на sli73r
    Град
    Sofia
    Има си и клипче как се маха : http://trojan-killer.net/top-14-lies...tate-computer/

С каква антивирусна програма си? Тя работи ли все още? В твоя случай, е най-добре сканиране на хард диска с буутващ диск...

Аз препоръчвам "Kaspersky Rescue Disk 10"

Град
    In The Clouds :)
    Мерси много,тъкмо тръгнах да го оправям.Уфф,изкарах си акъла.
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си