Здравейте на всички. Първо, за да не ме опюете, че съм нов, няма с какво друго да се оправдая, освен, че посещавам форума от много време. Няма да казвам от къде съм и що съм, защото предпочитам да си остана анонимен, поради някаква причина... Ще давам направо: Значи харесвам/харесвах едно момиче, но за да не се окаже "периодична любов" , изчаках вече половин година. След това на 14.02.2011 бяхме на "детска" дискотека и се опитах по някакъв начин да я сваля, но тогава и сега съм си пълно нищо във свалянията, но както и да е , извиках моите приятели да ми помогнат и тогава яко ме хвана срама и те веднага отидоха при нея и и казаха, че я харесвам... Естествено тя реагира лошо, можеби защото бяхме в един клас и иска да си останем просто приятели, а това значи "Never talk again..". Както и да е сега сме в ново училище и не сме в един клас, сега се поздравяваме всичко, ходим си на кафенца , насам-натам и досега продължавам да я харесвам, но просто не искам пак да се изложа и да я нараня.. Просто незнам как да постъпя и към кого да се обърна... Усещам някакво привличане м/у нас , но сега да не разтягам локуми и да сега ще си кажете, че съм едно лапе, да лапе съм на 15. Благодаря за отделеното време.