.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Какъв цвят ти е кожата?
    Ами точно това ми е проблема, че се чувствам като циганка с по-цветни гримове.Кожата ми е много бледа, но някакси мургава.. не светла и жълтеникава, а бледа с по-кафеникав отенък.. абе не мога да го обясня ;д изглеждам безжизнена, особено с моето лошо настроение.И очите ми са кафяви.Купих си бледото, след като реших, че тъмното ми е много червено и си помислих, че светлото ще ми пасне.Е да, ама не - то дори не се вижда ;д Освен това рядко слагам изобщо грим, защото в даскало изглежда странно и дори гланца бие на очи.Може би след годинка-две ще започна да нося и червила, но сега няма как, пък и за моята възраст никое не ме кефи.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Ами точно това ми е проблема, че се чувствам като циганка с по-цветни гримове.Кожата ми е много бледа, но някакси мургава.. не светла и жълтеникава, а бледа с по-кафеникав отенък.. абе не мога да го обясня ;д изглеждам безжизнена, особено с моето лошо настроение.И очите ми са кафяви.Купих си бледото, след като реших, че тъмното ми е много червено и си помислих, че светлото ще ми пасне.Е да, ама не - то дори не се вижда ;д Освен това рядко слагам изобщо грим, защото в даскало изглежда странно и дори гланца бие на очи.Може би след годинка-две ще започна да нося и червила, но сега няма как, пък и за моята възраст никое не ме кефи.
    Според мен биха ти отивали по-бежевите или всъщност кафяви тонове!Има много хубави нюанси, аз много обичам понякога кафяво да нося Утре ако искаш мога да постна два кафеникави цвята, които имам и снимка как ми седят?И ти по цвета малко или много трябва да се ориентираш дали ти отиват...Искаш ли?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Аз не мога да си намеря ТРАЕН гланц.Предложете нещо

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    аз пък съм влюбена в балсамчето от тази серия http://www.ilovecosmetics.eu/images/...erry-group.jpg (както и в останалите продукти)
    тези също миришат добре и правят устните меки,а и са супер евтини http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/3182.JPG
    а за специални случаи http://di1-4.shoppingshadow.com/imag...+0+17+oz+b.jpg има невероятно ярък цвят!

Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Според мен биха ти отивали по-бежевите или всъщност кафяви тонове!Има много хубави нюанси, аз много обичам понякога кафяво да нося Утре ако искаш мога да постна два кафеникави цвята, които имам и снимка как ми седят?И ти по цвета малко или много трябва да се ориентираш дали ти отиват...Искаш ли?
    Разбира се Много ти благодаря за вниманието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си