- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
Мисля че темата ще е интересна за доста хора от форума .. достатъчно се начетох на хора които нямат никакви фр и т.н. ... нека пичките да кажат какво правят за да бъдат лидери в компанията ..![]()
защо трябва да си лидер ?
защо ако има лидер трябва да му ходиш по гъза?![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На колко години си?
nicolepcd
Е няма нужда да сме!![]()
да си лидер не е особено хубаво.
плюс тва ,за да ти ходи някой по гъза постоянно ,трябва да е голям малоумник![]()
това че ми ходите по гъза
не значи че можете да ме замените...
схемата е проста ... в една моя компания има една лидерка .. която ме нерви адски мноо .. проблема е че има мн хора зад гърба си и ако някой нещо и каже .... на леш го прай ... на мен ми омръзна да и играя игричките и просто искам да я отстраня от компанията пък и не само мен ме дразни ... тя просто се държи хипер кофти с др хора ... искам да и смачкам фасона и тя да ходи след мен а не аз след нея .. някой ме беше питал за годините .. на 13 .. лапешка му раота както се виката искам съвет от вас как да бъда лидер .. решила съм го вече неможете да ме разобедите ако има такива .. просто искам помош немога да се обърна към никой др за момента
Ами значи трябва да си мила с другите, да ги изслушваш, да споделяш с тях ии така те ще оценят твоите качества! О, и никога не говори зад гърба на някой друг, защото рано или късно ще се разбере ии кофти за тебе! За да си лидер в някоя компания трябва винаги да можеш да ги разсмееш, да се шегуваш с тези, които носят на шега и със себе си! Ако някой се пошегува с тебе не се сърди и се смей! Трябва винаги да си усмихната, да се радваш на живота иии да държиш на своите принципи! Дано да съм ти помогнала! Айде успех ии дано да избуташ оная! =D>
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
благодаря тиПървоначално написано от CaribbeanGirl
ще се старая да бъда такава ...
други мнения?
трябва да си абсолютно безхарактерно същество,за да ходиш подир някой...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
май забравих да си кажа мнението за темата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научи нещо за нея,които никои друг не знае и й кажи да се разкара или ще го знае целия град,примерноИма много начини да си гаден с някои и да го изгониш,но струва ли си?Не.Няма нужда да си блускаш главата заради някои които не дава 5 пари за теб..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
фащаш лидера, пръскаш му главата от бой и сетне стааш ти лидер - ако си в престъпна групировка.![]()
![]()
при други обстоятелства намираш подхоящ начин - изнудване, рекет, побой - такива неща. секи случай, лидера трябва да стане зависим от тебе, за да си му необходим и да те лансира напреде. нали си имате глави на раменете? помислете малко![]()
хаха,да.
ама е на 13,и аз на толкова съм се занимавала с такива истории..
ама то не е само искане.
много хора й се дразнят,ама никой не й го казва,нали...![]()
next time => по-малоумна тема
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
За да си лидер в училище^^ има няколко варианта:
1. Бъди лицемер.
2. Мрази аутсайдерите.
3. Казвай на идиотчетата от класа, че имат страхотен стайлинг.
4. Ако случайно си по-умна от тях, помагай им на контролни за 3.
5. Заяждай се с учителите.
6. Мрази училището и задължително го наричай МЪЧИЛИЩЕЕЕ!
7. Пуши на голямото междучасие с батковците и им давай да те пипат!
8. Използвай лафа "аЗ СъМ кУчКаААаА"
9. Когато те изпитват на дъската, пиши с малки и големи букви.
10. Купувай сокчета от 0.10 ст на протежетата си!
100% успех!
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Попринцип лидерите са идиоти без собствен стил, водещи се по това, което другите мислят за яко и стриктно се стараят да го следват, като си мислят, че стават по-готини..
Успех с лидерството
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
^ не мисля, че е точно така
И зависи за каква компания говорим! Плюс това да си лидер не значи да си лицемерен (това, че 80% са такива не означава, че всички са такива, все пак има и 20% изключение)! Ако си забавен, ако си мил и приятелски настроен към другите пак може да си лидер стига на другите да им е приятно да контактуват с тебе!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Ми в моя клас и в моята компания сме адски много лидери.И сме лидери,защото си казваме мнението и не се оставяме никога да ни командват и т.н. ... Но мисля,че едно от важните неща в това да си лидер е,че не трябва да казваш на другите какво да правят.А както при нас сме няколко лидера,важно е да няма надпревара.![]()
CaribbeanGirl
в случая на авторката ще е точно така
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
по-подходящо заглавие би било:
темата на outsiders
Зависи от самата компания.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Как да бъда Лидер...Звучи ми все едно говорим за политика и партийни лидери![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Групости.Не можеш да напишеш тема в форум.Да ти напишат как трябва да станеш "лидер"И да си "ЛИДЕР"Това си е до човека.Пример,ако си роден с с една вежда,дори и да я оскубеш тя пак ще си ръсте и пак трябва да я скубеш..абе незнам дали ми схванахте логиката,ама айде![]()
Според мен човек или се ражда такъв,или не.Неможе да се промени.Всичко е до това как ще възприемеш средата и тя теб..незнам.
П.П. В моя клас 1-4 имаше една дето се опъваше-Четери години я търпях.После в пети,когато бях в друго училище ,едно момиченце също се правеше на оправна.Обиждаше ме много често,както и аз й отвръщах-не съм от тея дето си мълчат.Беше ми дотегнало от нея и един ден просто я набих.До там се стигна с "лидерството й"