- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлив съм...
Та, има едно момиче от моето училище, което е малко по-голямо от мен ( аз съм 7-ми а тя 8-ми клас). Мен ме а малко срам да й призная, не знам как да подходя. Привлекателен съм (поне такова е мнението на момичетата от моя клас) Мисля че имам големи шансове. Но все пак, моля ви дайте ми съвети!![]()
Намери някакъв начин да се сближите.Говорете се по-често,бъди смел и вярвай в себе си и във възможностите си.![]()
Фейсбукакето..... и там се сваляйте...Макар че далеч по печелившо ще е ако я поканиш да се разходите около училището, примерно?
Ей тва младите много се наплашихте от тез девойки бре. Едно време като нямаше копютри - как сме ги сваляли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
С Какво да започна...?? "Много си печена бе, айде на кафенце"...
@trabi_bs Хаха, най-много да помисли че е някой педофил, ще вземе да ме блокира...
...и ще ти дадат барабанче. http://vicove.receptnik.com/svalki/7...zhi-na-plazha- ако се чудиш какво значи.
Инак пробвай със "Здрасти". Нещо не толкова мачовско, и не толкова крещящо "Аз знам само заучени фразички" ще свърши работа. Идеи - не мога да ти дам. В седми клас аз си учех за изпитите, девойките дойдоха на по късен етап![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
сподели и че сте от едно училище и си е изгубила нещо и искаш да и го върнеш
Ако случайно някое момиче от вашия клас е приятелка или поне позната със нея,и ако си приятел със това момиче я помоли да започне нещата,после става лесно.Аз съм уреждала разни връзки по скайп..но си е друго на живо.По-хубаво впечатление ще направиш![]()
Като си толкова срамежлив можеш да "объркаш" чата във фейсбук и "без" да искаш да й пишеш. За мен това е много филмиращо и не го ползвам, за да се запозная с някого, но знам ли на теб може да ти хареса. Иначе ако искаш нещо по-нормално просто й пиши, но не започвай с нещо банално, а просто бъди мил![]()
Ако някой може да ми предложи някаква готова фразичка, която да не изглежда прекалено дръзка.
Общи познати нямате ли? Ако случайно попаднете в една компания нещата биха се опростили...
Btw,вариантът с фейсбук е смотан-повечето момичета получават купища съобщения от какви ли не типове-та,ако и твоята е от тях,нищо чудно да не те отрази или да те сложи в графа "натрапници"
Фрази няма нужда да ти подхвърляме-заученото винаги си личи,а пък и убедена съм,можеш и сам да се справиш =))
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Без "много си печена бе", попитай направо дали иска да се видите.
И да, избягвай изтъркани заучени комплиментчета като "много си печена бе", на жените не им харесват. С компиментите по-пестеливо (по-редките имат по-голяма стойност) и гледай да са оригинални и да звучат искрено.