- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви трябва да са мъжете?
Здр всички!
Искам да попитам всички момичета пък и момчета как трябва да изглежда един мъж или тинейжър за да го харесват много момичета.Знам че е хубаво да има мускули,но незнам нищо за поведението му.Как трябва да говори да се държи и т.н.Знам че има такава тема но там не намерих отговор. (ако има грешки не се сърдете :Д)
ами да кажа честно аз предпочитам със зряло и интелигентно излъчване (да няма некой кух я) да има чувство за хумор за да ме разсмива да е мил и да проявява разбиране .....за мускули едва ли всички искат по-скоро хубаво тяло и добър външен видколкото до поведение - според мен приятелски настроено и открито
Трябва да има поне 4 много лъскави тениски с надписи.
Да си прави косата нагоре с вода и захар.
Да говори готино с лек регионален диалект, но агресивно, с много жестове с ръце и да се смее много високо.
Очила тип бъбрек задължително.
Да е хем интелигентен, хем да обича да къса салфетки в заведенията и да е голям фен на Локо София.
С една дума, трябва да си готин.
Преди всичко трябва да си човек с индивидуалност...който никога не си задава въпроса "Какъв трябва да СТАНА,за да ме хареса еди-кое си момиче? "
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
няма да отговарям,защото предполагам искаш да научиш как да се държиш.. ако е така - лошо,много и то.. никой не харесва позьори не зависимо в мъжки или женски род.. за привличане - може би има общо неща,но всяко момиче е различно и съответно иска различни неща![]()
Да е усмихнат, стабилен, мил и отговорен. Да има хобита и да обича да си говори с мен на всякакви теми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ ;д;д;д;
*10 букви*
Като се държа мило, вежливо и съвсем човешки никоя не ми обръща внимание, а щом премина в другата крайност почти всички ми хвърлят по някой поглед или усмивка. Хайде сега направете заключение.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами ето едно предложение по темата! http://www.vbox7.com/play:8761566620
Напълно правилни са ти наблюденията. Аз съм точно като момичетата, които описа (и въобще не се гордея с това) - толкова мили момчета съм отхвърлила, мъже, които даваха всичко, за да им обърна внимание, а аз с чистото съзнание, че са наистина страхотни, ги отхвърлях. И да си призная продължавам да го правя, но не съжалявам, защото се познавам и знам, че с такива хора няма да съм щастлива.
Точна "другата крайност" са моят тип - арогантни, самовлюбени, но стъпили на земята, знаещи какво искат, мъже, които ме карат да се чувствам посредствена, а това ме амбицира да се доказвам, да се боря за тяхното внимание. Звучи гадно, да, така е, но е факт и аз няма да го отричам.
Какъв трябва да е мъжът, за да го хареса една жена, зависи от жената. Аз мога да говоря само за себе си. Например най-близката ми приятелка си пада по милите, грижовните, бих казала лигави момчета, които правят каквото им се каже и те гледат влюбено all the time. И все пак в момента тя е щастлива с приятеля си и се радва на пълноценна връзка, а аз, която винаги искам повече, винаги търся нещо друго и не понасям да ми ходят след гъза, в момента съм сама. Което не ме прави нещастна - напротив щастлива съм, защото знам какво искам. Приятелката ми също е щастлива, защото и тя знае какво иска. Просто двете искаме различни неща (мъже).
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
За масата от обкръжението ти може да се направи извод. За всяко момиче - не.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами много е просто. За да имаш такова мнение, трябва да имаш някакви наблюдения. Имайки в предвид колко е глупаво човек да мисли, че повечето момичета си падат по груби хора, които не се държат добре с тях, си правя извод какви наблюдения трябва да си имал.
Около 11 клас (грубо) повечето ми познати и приятелки вече имаха сериозни връзки с изключително добрички момчета. Нърдове, ако щете. Повечето от връзките им продължават и досега. Някои се разделиха, по човешки, без причините да имат нещо общо с: "Много си мил. Искам някой да ме унижава и обижда, за да тичам по него." Това са чисто детски изпълнения и след като мине пубертета, обикновено приключват. Не винаги, естествено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да изглежда здраво стъпил на земята, отговорен, усмихнат, да не е подигравателен и да се бие в гърдите че е големия мъж
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
SisiStrange за всяко не , за повечето.
Последно редактирано от toad : 02-10-2012 на 17:05