- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас колко сериозен проблем е това?...
Дааа...ние даже днеска си излязохме и беше много хубаво...Точно с нея бяхме като засякохме майка и...и тя отиде и нещо си казаха някви общи работи и аз се поколебах и тръгнах към тях ама майка и бързаше и само си казахме 'здрасти...' и това беше...
Иначе тя не се е успокоила съвсем ама поне се поотпусна малко и мисля че след още малко време всичко ще е наред...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Майката наистина не постъпва правилно като я наплашва по тоя начин и й вкарва някакви филми, но като се замисля и моята 15-годишна дъщеря някой ден ако дойде при мен и ми каже, че е правила секс първата ми реакция няма да е да поканя пича и да налея по едно уиски, за да отпразнуваме това, че той я е чакал 8 месеца и тя като си го е поискала той не я бил върнал. Разбирам донякъде неприятното чувство на родителя, но пък поведението й в никакъв случай не е правилно, станалото-станало, явно разчита, че като наплаши дъщеря си тя поне още няколко години няма и да си помисли за секс. Според мен много по-правилно е да седне и да поговори с нея като майка за опасностите и за начините да се пази от болести и да предотврати ранното появяване на внуци. Разликата в годините не ме фрапира, но определено не мисля, че въпросната девойка е "твърде зряла за годините си" както гаджето я описва, поне поведението й не го показва.
P.S. И четейки цялата тема някакси ми остана впечатлението, че колкото и да го отрича и да се обяснява, автора най го е яд за секса, който ще му се отказва оттук нататък и то точно, когато най-накрая след 19 години му се е отворил парашута.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Оф...ясно съм го казал...
Който дори и след като съм обяснил пак има съмнения относно чувствата ми към Нея Fuck you...Wanna know why...Because fuck you...that's why...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Bladder?...
Dafuq?!...
(НАПИСАНОТО ПО-ДОЛУ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ИДИОТИ!...)
.................................................. ...............................
Искам да правя секс с Нея...
Бих Прежалил Секса С Нея В Името На Връзката Ни...
.................................................. ................................
(НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ИДИОТИ!...)
echii <3
Мисля, че на приятелката ти и е насадена мисълта, че сексът е нещо лошо, особено на тази възраст. (Точно затова се чувства виновна...) Аз имах подобен проблем с майка ми, даже бях по-голяма.
Ясно е, че майка и се притеснява, но с времето ще свикне. Приятелката ти е малко малка на години, но в крайна сметка всеки човек сам решава кога и с кой и родителите не могат, а и нямат право да контролират това. Важното е, човек да е запознат с рисковете и да се пази.
Моят съвет е, просто да изчакаш. Всичко ще си дойде на мястото.
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
echii <3
Аз си ти отговорих съвсем по темата, не знам само 'що се оплакваш.Следващия път като решиш да слагаш дисклеймъри напиши, че искаш само и единствено мнения, които се съгласяват с твоята гледна точка, 'щото другия вид ти влияят зле на нервите и те карат да се правиш на интересен с разни заучени фразички на английски, които си ги чул от филмите и компютърните игри.![]()
P.S. И стискам палци любовта на живота ти скоро пак да ти даде да я из*каш, 'щото липсата на секс не ти влияе добре явно. Ето ти и новo попълнение в "речника" - sexual frustration.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ето ти едно допълнение в българския речник-'комплекс'...
Да съм казал че точно твоето мнение не е по темата или въобще да съм конкретизирал за нечие освен за на thefolenangel щото неговите са way off?...
Фразите си ги ползвам първо щото са ми по-благозвучни...второ щото на моменти просто ми идва така...не е като да се напъвам...и трето щото понякога са по-точни в образността си от българските си съответки...
Игри не играя а от филмите не наизустявам фрази които искам да използвам във форуми повярвай ми...не схващам що лично се засегна след като дори не съм те споменал...не искам лоши отношения с никой бахти...
Ква е тая злоба?...
echii <3
Айде..стига сте коментирали вече де..мама не е няква дето да ми втълпява някви неща дето не са верни .. всичко беше за ден..два..и отмина..аз пък не съм няква тъпа..дето да не знае какво е секс..и за какво става въпрос във всички отношения..много съм чела и слушала по тая тема и не е като да не знам за какво става въпрос..ам..и с мама сме си говорили по този въпрос..такам..бях притеснена..явно без причина..но аз пък съм си такава..принципно..съм много тревожна и притеснителна..независимо за какво става въпрос..пък ти thefolenangel не ставаш за адвокат..и си доста ограничен..Той не е с мен САМО ЗАРДИ СЕКСА!!!!!..ама че сте.. нито го познавате..нито знаете ще за човек е..и какво испитва към мен и аз към него..Айде сега модовете ако обичат да заключат тая темичка..
le boss.
И аз не бих им се разсърдил ако ударят едно катинарче да...
echii <3
Авторе, всички (много от нас момичета, минали през подобни моменти) ти казахме, че най-вероятно няма чак такъв проблем, момичето ще си се прибере при тебе и да го не мислиш толкова. Същите ние и знаеме колко много им се прави секс на момчетата на 19 и не само, особено като тва е ново изживяване за тях и как "не моо се запрат"..нормално. Не отирчай, че този аспект не е важен за връзката ви, особено като вече сте започнали. Недей толкова свадливо, че изпъкват ЕГН-та...
не съм отрекъл нищо от мненията на който и да е потребител освен твърденията или намеците че съм направил нещо нередно и това че Тя не е знаела какво прави...Тя сама ви обясни...
Айде ключ че се повтаряме че и потретваме вече...
Благодаря на почти всички писали...
echii <3
Де да имаше повече момчета като теб 1во.2ро се случва тези мисли да ти минат през главата понякога,но не чак да почне да те тресе параноята ии в случая тя не е трябвало да казва на майка си или пне да изчака, а така майка й е влошила нещата.Споко пич ще си се обичате за напред и ще правите много секс въпреки параноите и майките :P
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....