- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас колко сериозен проблем е това?...
Дааам...познават ме амаааа...да речем че не съм идеала им за приятел на дъщеря им(за което не ги упреквам...знам си недостатъците...плюс това мисля че е нормално да не харесват 19 годишното момче което ходи с 15 годишната им дъщеря...)...и проблема с майка и не е че не си говорят за секс...доколкото знам са си говорили за това но майка и ясно е дала да се разбере че е против това да го прави на тези години(и все пак мисля че не майка и е човека който да взима тези решения...не съм я карал на сила да го прави а тя реши да го направим по своя свободна воля тъй че според мен проблема е нулев...не е толкова малка че да не може да прецени с кой да го направи а и си мисля че по-добре с мен-защото аз я обичам наистина и съм много внимателен с нея-отколкото с някое животно дето ще я блъска още първия път...) а с това че майка и я смята за малка за тия неща...
Иначе и аз още вчера и предложих да говоря с майка и но приятелката ми я е страх щото си мисли че майка и няма да разбере и нещата ще санат още по-лоши но...аз си го обмислям въпреки нежеланието и защото искам да я облекча малко...всмисъл...мисля че ако майка и види че съм отговорен и не съм някво шубе ще е по-благосклонна към нас и сегашната ситуация...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3