Цитирай Първоначално написано от cus7om1z3 Виж мнението
Техните познават ли те?
Дааам...познават ме амаааа...да речем че не съм идеала им за приятел на дъщеря им(за което не ги упреквам...знам си недостатъците...плюс това мисля че е нормално да не харесват 19 годишното момче което ходи с 15 годишната им дъщеря...)...и проблема с майка и не е че не си говорят за секс...доколкото знам са си говорили за това но майка и ясно е дала да се разбере че е против това да го прави на тези години(и все пак мисля че не майка и е човека който да взима тези решения...не съм я карал на сила да го прави а тя реши да го направим по своя свободна воля тъй че според мен проблема е нулев...не е толкова малка че да не може да прецени с кой да го направи а и си мисля че по-добре с мен-защото аз я обичам наистина и съм много внимателен с нея-отколкото с някое животно дето ще я блъска още първия път...) а с това че майка и я смята за малка за тия неща...

Иначе и аз още вчера и предложих да говоря с майка и но приятелката ми я е страх щото си мисли че майка и няма да разбере и нещата ще санат още по-лоши но...аз си го обмислям въпреки нежеланието и защото искам да я облекча малко...всмисъл...мисля че ако майка и види че съм отговорен и не съм някво шубе ще е по-благосклонна към нас и сегашната ситуация...