Пич евала ти правя за търпението към нея тъй като и мен ме чакаха около 5 месеца макар, че бях на 19, когато ми се случи, но да оставим мен. Твоята приятелка щом се е страхувала от техните, че може да разберат защо не е изчакала момента, в който хем ще е готова хем пораснала хем и техните да са на мнение, че може да го прави вече..но минало е вече, не е и трябвало да казва, но тя си знае най-добре. Успокой я ще мине време техните ще го приемат както и тя тяхното отношение, разбирам и тях и нея, те все пак се страхуват за малкото си момиченце, което и според мен е малка, но тя пък си знае най-добре дали наистина те иска, а щом го е направила значи наистина те иска и обича. Моят съвет е: остави времето да оправи нещата,техните ще те приемат както и случката, докажи им че цениш, обичаш, и пазиш дъщеря им и ще се оправят нещата,а относно до нея щом ти си сигурен,че не е имало гаф (понеже мисля че на теб не ти е за 1 път и знаеш кое как и т.н.) я успокой и и кажи, че като не иска вече секс скоро това само може да те натъжи не поради факта, че няма секс, а от това че един вид не е сигурна в теб, че ти е кофти от случката и се чувстваш виновен заради проблемите и...просто я обичай и имай търпение, но зарежеш ли я точно в този момент важен за нея повярвай цялата би рухнала, все пак си и оставил "белег" за цял живот с факта, че си и първия, а за техните да не говорим като разберат, горко и на нея, защото тя ще се окаже виновната, че не ги е послушала