- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно момиче
Здравейте![]()
Надявам се някой да ми даде съвет относно това и преди да започна да отворя една скоба и да ви ПОМОЛЯ да не пишете коментари като „ лапешки истории “ , защото все пак това е форум и за това пиша да ми дадете съвет.
Така понеже вчера беше Св. Валентин и в даскало си разменяме валентинки и днес ни ги донесоха по класове, едно момиче е решило , че трябва да ме покоментира така да го кажа. и е написало : Цитат „ Знаеш ли, че лилавото не си хоДи със сивото (понеже имам лилави ботуши и нещо средно между бяло и сиво яке) С обич Мама.
Та така това е. Кажете ми как да постъпя да ѝ го върна по някакъв начин или нещо друго. Благодаря за съветите предварително![]()
![]()
мерси за отговораследващия моля.
Така....Дебнеш я в клас като всички сте се събрали,задължително класната да присъства.Ще имаш някаква сопа,няква пръчка дрянова да е.. Рязко замахваш,за да я съблечеш голя и почваш да биеш със сопата по гъза колкото можеш с колкото сила ярост и злоба имаш,докато буквално не те вдигнат,за да те преместят...
Задължително пред класната и целия клас,за да разбереш,че не се бъзикаш и си напълно сериозен и втори опит няма да има.
После казваш,че ти си шефа и ще си правиш каквото искаш.Това е тайната към успеха.
ззащо просто не го премеш като съвет и да вземешда да си промениш стайлинга![]()
А, ти, чичовото, момче или момиче си?
Кажи ми за да ти кажа как да си разтълкуваш съобщението!
How the F... did I get here ?(think)
Ти на хероин ли си,14 годишна ли си или имаш проблеми с церебралния метаболизъм,това е въпросът!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@