Тези дни се разболях и понеже нашите са на работа по цял ден, ме оставиха при баба ми и дядо ми. Имам много висока температура и от 2 дни не спирам да повръщам, така че всички лекарства с които ме тъпчат не помагат, защото веднага ги изхвърлям. Днес извикаха личната ми лекарка. Когато дойде, баба ми, дядо ми и леля ми която дойде да види как съм, се строиха в стаята. Като чу, че постоянно повръщам, каза, че ще ми предпише свещички Най-ужасното беше, че имаше от тях и докато се усетя, ме накара да легна по корем, каза на баба ми да ми свали пижамата и ми сложи 2 пред всички! След това като ме преслушваше, ми вдигна блузата до врата и всички ми видяха гърдите. На всичко отгоре така и не ми вдигна пижамата и освен Д-то, леля ми, баба ми и дядо ми, ме видяха и отпред (( Сега баба ми постоянно ме гони с тия свещички, а аз не искам да ми ги слага тя и не й давам, защото искам аз самичка да го правя. Само се караме, защото според нея съм малка и не можело. Все пак съм на 10 и бих могла, но тя не иска и да чуе (((( Как да я убедя, че супер ме е срам и не искам? Освен това се оплака и на майка ми и тя ми се накара жестоко и каза да спра да се лигавя... Някой имал е подобен проблем и как да се справя с положението?
Ама лошото е, че те са у баба ми и не ми ги дава Мислех, че майка ми ще е на моя страна, ама то и тя като ми се развика, баба ми вече съвсем няма да ми ги даде
Казваш и, че или ти дава свещичките да си ги сложиш сама, или никой няма да ти слага свещички! И да ти се кара щом те е срам не се примирявай. Аз такъв странен проблем съм нямала, но разбирам срама ти.