.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Течение..?

Течение..?

За втори пореден месец,някъде по средата на цикъла ми ми се появява леко кафеникаво течение,все едно е последният ден от мензиса ми. Момичета,случвало ли ви се е? На мен за пръв път ми се случва това и не знам дали трябва да се притеснявам и да тичам по лекари?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    При мен има леко бяло течение по вредата на цикъла ми ...a.k.a по време на овулацията. При мен е на 28 дни цикъла,около 14-15 ден ми се получава.Но за кафеникаво не знам. Не съм имала.
    maDamn

Да,и аз го получавам това бяло течение по време на овулацията,но тези 2 месеца ми се случва по гащичките да имам леко кафеникаво петно,иначе като пишкам и се бърша няма нищо.

Върви на лекар за всеки случай

Преди около 2 месеца ходих на гинеколог,преглеждаха ме,цитонамазка ми взимаха и всичко ми е О.К.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    При някой жени такова течение се появява през овулацията, така че споко, нещо нормално си е.

Супер фен Аватара на djipsito
    Нормално е и на мен ми се случва, доста често даже. Понякога е показател, че ще ти идва. Аз съм го имала с дни преди да ми дойде като хората.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ми то днес взе,че ми дойде..ииии то много по-рано,отколкото трябва. Този климат ще ме побърка.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Нормално е и аз имам не се притеснявай
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си