.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121
    Супер фен

Татуси - за или против тях?

Momicheta i momcheta,haresvate li tatuirovkite i kade bihte si napravili,koe mqsto nai-mnogo vi kefi?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да харесват ми. За момиче на кръста, а за момчета на гърба, ако някога направя по-голям може и да си направя.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Бургас
    po princip sam za oba4e naposleduk stanaha mn banalni ne6tu na momi4e na krusta tattoo i mislq 4e ako si napravq opredeleno nqma da e tam a za mom4e na rakata mn me kefi
    Животът е това което става,докато ние кроим други планове!!!

az obojavam tatosite i za maje i za jeni..ne mislq,4e ima razdelenie "za maje edi kade si...za jeni puk drugade" vseki si znae!!! az imam na garba..dosta golqma(polovinata mi grab gore-dolu,no e krasiva i prosto vapreki,4e e golqma za jena(uj) e qka! taka,4e vseki si re6ava...dali da si napravi..i kade... az sum ZA! \/
    "...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ми по принцип съм 'за' .. но не харесвам големите татуси предпочитам някви по-малки... за жените някъде около ханша или врата,а за мъжете по рамото или гърба
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    i men mn mi haresvat i za tova si napravih otstrani na korema,po-malka i mislq,che mn sladko se poluchi

Град
    gore na lunata
    и мен лично много ме кефат и затова си направих ма кръста
    да кажа че те обичам е малко,да кажа че ще умра эа теб е нищо.Эатова искам да живея ,эа да ти докажа че те ОБИЧАМ........

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    az sam za [; daje 6te si pravq.. daite mi linkove sas saitove za tatosi plssssssssss... (:
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Твърдо ЗА!
    Място - аз съм си харесал за сега 4 места...Стана ли на 17 ще си изрисувам 2, останалите към 18...Местата, който съм избрал са двете рамена, лявата плешка и лявата предмишница...Предмишницат - по посока на дланта, даже съм си избрал надпис нея, също съм избрал татус и за едното рамо...

Голям фен
    Град
    SF
    za.navsqkude.to4ka po banalnata tema!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Нямам нищо против , стига да не е прекалено кичозно и гадно и огромно .хахаха. Иначе бих си сложила на кръста.
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    абсолютно за! а къде - който където иска
    "Целувка за лека нощ"

ou ubojavam tatusi po-qki sa malkite ne golemite 6toto stava pretrupano
    za jenite e mn qko na krusta
    2 т. системно.

Една приятелка се нави за татуировка за цял живот... Доста дългичко мислихме каде и кво... и се спряхме на две иероглифчета долу на кръста, 1 под др.

Иначе лично мойто мнение е, че т. за цял живот е глупава идея!! А пак за цветни да не говориме- адска селяния...

Ссс, не бих си направила.... мах инициалите на любимият човек за 5 месеца
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    Za sum ! na gurba i na vrata me kefi
    ..impossible...
    ...is nothing...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от stereophonix
    az sam za [; daje 6te si pravq.. daite mi linkove sas saitove za tatosi plssssssssss... (:
    vliza6 v google i pi6e6 ili tribal tatoo ili samo tatoo. cuka6 na izobrajeniq i izlizat meko kazano mnogo.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    za , otzad na vrata i na kitkite..zavisi ot tatusa kakyv 6te e
    get off.

А някой може ли да ми каже как горе-долу вървят цените на татуировкте. Става въпрос за по малка и цветна

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    Ami moqta e po-malka i ne e cvetna i mi izleze 30lv i po princip mislq che varvqt po tolkova 30-40lv po-malkite,a veche po-golemite sa po-skapi

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ми по принцип и аз съм за, пък всики да си я прави там където иска лично на мене на плешката мн ми харесва \/

/wan`a`doo/
    Guest
    Kvo 6te re4e tva za ili protiv. Ili te kefi ili ne. Ili si pravi6 ili ne...tfa e. Mene me kefat i 6te si napravq sled vreme ma ne sum siurna to4no kfo...pazq edna risunka na tatus ot predi desetina godini s nekfo kato slunce koeto e prosto unikalno i mislq tfa da si napravq ama ima vreme

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ami moqta e po-malka i ne e cvetna i mi izleze 30lv i po princip mislq che varvqt po tolkova 30-40lv po-malkite,a veche po-golemite sa po-skapi
    10х

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Металчо
    Guest
    Лично аз мн се кефя на татуси и ще си напрая чакам да стигна 18 и ще си татуирам дясното рамо харесал съм си и дясната предмишница ама за нея не съм сигурен. Животи здраве след година и полвина,а за момиче най модерно е кръста ,мен ме кефи ама стана много банално ...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    za. na men mi haresva, dori maika mi kaza, 4e nqma ni6to protiv da si napravq
    a mqstoto nqma zna4enie
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

За. Но да не е цветна и да е мъничка (за предпочитане) а мястото няма значение..;=)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си