.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

кофти криза след поредният ( самотен ) св. Валентин

1. Така първо да ви разкажа малко за себе си на 14 г. съм момче. Нямам си приятелка и няма признаци че някога дори ще се доближа до това. (ниско самочувствие и още нещо) Отчаян съм. Как да започна ?

2. Така сигурен съм че има и други момчета в моето положение (най-малкото защото познавам такива) . И се чудя дали има и момичета в такова положение (не ми се вярва много) . И ако е така защо всички не се пестрашим и да рискуваме трябва да има такава тема която ще помогне поне на двама души да намерят щастие.

П.С. Много ми е тъпо пиша и от скука и се чудя как мога да съм толкова жалък (прочети точка 1 :Д ) ако имате някакви съвети или нещо. Моля не пишете коментари от сорта ''Ниско самочувствие" знам но в моята ситуация няма как да стане и прочетете точка 2 и си помислете за всеки случей аз съм от Варна за скаип ще се разберем и не се надяваите на нищо добро ако ми обърнете внимание. Аз не подбирам нямам предпочитания бих се зарадвал на всичко.

ИМАМ НУЖДА ДА ОБИЧАМ

Супер фен Аватара на Glamour92
    Forever alone club? Защо не?
    Само един съвет към бъдещия колектив-като се посъберете така,вместо дружно да се самосъжалявате,разберете се,излезте малко навън и проучете,колкото се може повече странични занимания.Все някое от тях ще ви грабне вниманието,ще задобреете и хоп-ниското самочувствие вече няма да е чак толкова ниско.А пък и общуването с нови хора ще ви убеди,че те не хапят,не ви смятат за нищожества,респективно вие самите няма да се смятате за такива.Намирането на приятелка след това би трябвало да е въпрос на време...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Не се филмирай излишно. Вместо да се радваш, че си още дете и да се наслаждаваш, само си съсипваш детството. Ще им дойде времето и на приятелките.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    УЧИ!!! Има време за всичко!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Миличък, ти си само на 14, това, че сега си нямаш приятелка, не означава, че цял живот ще си така. Нормално е, не може винаги човек да е обвързан. Излез малко от тоя нет, има живот и извън фейсбук. Аз съм на 19 и като не ми върви в тия сърцатите работи.. кво да кажа, не съм тръгнала да си режа вените... така че споко! Всичко с времето си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Докато точка едно е в сила, и вземаш насериозно идеята от точка две и заглавието те кара да забиваш нос... няма признаци да излезеш от клуба на Forever Alone.

Стягай се, оправяй си самочувствието. Има тонове литература и книжки с готови идеи за това. Не е най-добрия възможен вариант, но за човек като теб ще подействат. Всъщност това ти и трябва. После лека полека нещата ще тръгнат.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от !po0p! Виж мнението
    1. Така първо да ви разкажа малко за себе си на 14 г. съм момче. Нямам си приятелка и няма признаци че някога дори ще се доближа до това. (ниско самочувствие и още нещо) Отчаян съм. Как да започна ?

2. Така сигурен съм че има и други момчета в моето положение (най-малкото защото познавам такива) . И се чудя дали има и момичета в такова положение (не ми се вярва много) . И ако е така защо всички не се пестрашим и да рискуваме трябва да има такава тема която ще помогне поне на двама души да намерят щастие.

П.С. Много ми е тъпо пиша и от скука и се чудя как мога да съм толкова жалък (прочети точка 1 :Д ) ако имате някакви съвети или нещо. Моля не пишете коментари от сорта ''Ниско самочувствие" знам но в моята ситуация няма как да стане и прочетете точка 2 и си помислете за всеки случей аз съм от Варна за скаип ще се разберем и не се надяваите на нищо добро ако ми обърнете внимание. Аз не подбирам нямам предпочитания бих се зарадвал на всичко.

ИМАМ НУЖДА ДА ОБИЧАМ
    welcome to my live

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си