.
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Threaded View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Гаджето и родителите ми - неразбирателство и проблеми

Съжалявам за неясното и зле формулирано заглавие, но само това ми дойде на ума.
    Ситуацията е следната:
    Двамата с приятелят ми сме много влюбени един в друг, виждаме се всеки ден ( много рядко се случва да има ден в който да не се видим ), отношенията ни са много добри, секса и той е супер, като цяло всичко точно между нас двамата. Доста бързичко се развиха нещата и прерастна в една много сериозна връзка, в която след няма и една седмица от както тръгнахме аз се запознах с родителите му, и той се запозна с моите родители. Техните ме приемат много добре и двамата и никога не съм имала проблеми с тях, но наще изобщо не го одобряват поради ред причини някои от които ще изброя:
    той пуши - наще не и са твърдо против пушенето
    пие алкохол и бира ( само като има повод )
    не одобряват визията му ( а не е грозен )
    До сега доста успешно игнорирахме това тяхно негативно мнение и противопоставяне на това да сме заедно с него като двойка, но майка ми започна твърде много да ни навлиза в личното пространство - и моето и неговото. Постоянно го обижда и говори глупости за него пред мен зад гърба му. Като ходя да спя у тях на следващият ден ми бучи как съм можела да досаждам на техните ( а не е така, питала съм ги най-директно дали ги притеснявам по този начин като спя в тях и отговора им беше не ), да не сме били женени, че да си позволявам да спя у тях, какво щели да си помислят родителите му за наще - да пускат дъщеря си да спи по чуждите къщи и тн. и тн. простотии ( оставам да спя у тях един път в седмицата, не повече ). Вече до гуша ни дойде и на двамата да ни се меси в отношенията и да се опитва да ни раздели, което никога няма да позволя да стане. Смятаме да говорим с нея на тази тема и по тези спорни точки, но като я знам най-много още повече да започне да се меси и тн.
    пс: баща ми преди не изявяваше мнение и позиция, но една седмица насам започна да се влияе от мнението на майка ми и започна да ми казва че не му харесвало като оставам да спя и тях и тн. Както и опяването за това, че той пуши и за визията ( деба тая визия нито е грозен, нито нищо, а и аз гледам душата не външността ).
    Бих се радвала да чуя вашето мнение по въпроса и евентуално някой друг съвет.
    Извинявам се за дългият пост и мерси на всеки направил си труда да го прочете.
    Последно редактирано от DragonLady : 02-15-2012 на 19:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си