- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето и родителите ми - неразбирателство и проблеми
Не съм държал да съм на техен терен, а за мен да ти се налагат на тази възраст ти ограничава личностното развитие. А и трябва да си готов да си понасяш последиците. Тоест, може да си гледаш кефа, да се ебеш за едното ебане, да се пропиваш всяка вечер и да си заебеш ангажиментите, но трябва да си наясно, че родителите ще ти обърнат гръб, вероятно безвъзвратно. За това говоря. Аз по-често се съобразявам с майка, отколкото не, защото не сме си безразлични и ценна за мен. Но имам нуждата да знам, че ако реша, мога да действам самостоятелно. По мои наблюдения, родителите също искат това, стига да им спечелиш доверието.
Последно съм гледал квартири преди близо 2 години, но имаше по 120-150 лева на човек за прилични условия.
Отоплението няма да е голям проблем, защото докато си уредят квартира, времето сигурно ще се е стоплило вече, няма да им излиза много като разход, а до другата зима вече се очаква да се оправят много по добре с това.
Храната варира според нуждите, но излиза доста. Предполагам, че ще е някъде към 200-300 лева месечно общо, може и повече. Без да се ограничавате, разбира се.
Има един куп битови консумативи, които се натрупват - тоалетни принадлежности, канцеларски принадлежности, т.н.
Излизанията много разклащат финансовите пресмятания.
Цигарите също се въртят около 100-на месечно, зависи колко пуши той.
Дори и с по-евтина квартира и аз ги пресмятам към 1000лв.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.