Пантерке, той е работил лятото ( както и аз ), но сега сме в семестър и то редовна форма на обучение, и просто няма как да работим и учим едновременно при условие, че занятията ни са от 11 до 17 или от 9 до 15 примерно - т.е 6 часа по средата на деня нон-стоп.
Валдес, в тая криза не е каквото искаме ние, а каквото можем да намерим. Може едно да искаме ама друго да стане, така че бихме се задоволили и с нещо от порядъка на 400 - 500 лева, стига да не е къртовски труд.
Ирти, даваме си сметка колко много разходи ще са и ежемесечните ( сметки, храна и дрехи ) и еднократните ( от сорта на пералня, печка и тн. ), затова първо работата и после след няколко месеца като сме спестили по някой др лев, чак тогава търсене на квартира.
Chacho, той няма как да започне по-рано понеже сме в семестър, после сесията, а после и държавните му изпити ... Най-рано лятото ще може.
NightGuardian - Колко си прост няма смисъл да казвам, знаеш го и сам, а за завистта и злобата също е ясно. И не не съм от една седмица с това момче, а от доста повече Стой си в кофата и там си сери лайната, не в темата ми!!!
dream1707 - А аз да започна ли да обсъждам твоята 4 -5 месечна връзка, с момче на което се чудиш да пуснеш ли или не и което се държи зле с теб? Гледайте си във ваще паници, не в чуждите!!!
Моля намалете малко спама
Последно редактирано от DragonLady : 02-16-2012 на 19:20