dream1707 Като не ти се разправя защо почваш да хапеш 1ва? А за мненията и негативни да са, ОК стига да имат ОСНОВАНИЕ и тезис, а не само празни приказки!!!!
DisappointedDreamer Това дали ще му пусна на 2рата среща или на 2рият месец си е лично моя работа. И да пуснах му на седмица и половина и НЕ СЪЖАЛЯВАМ!!! Секса си беше ( и все още е ) страхотен още от 1вият ни път заедно. Никакъв смисъл няма да се правя на тежка пикла, която иска да си вдига рейтинга с това че мъчи момчето до нея с месеци преди да му позволи да си доставят удоволствието наречено секс. Пък и на 16 години всяка говори така ... Когато срещнеш любовта и човека с който си напаснете като хора и характери ( а не оня готиният пич от съседният клас с който се мляскате по коридорите ), нещата стоят по коренно различен начин.
А колкото до бившите ми връзки що ги обсъждаш като хал хабер си нямаш за кво иде реч? И да поясня за тях ( сериозните за които съм писала във форума): Имала съм една от 2009 до 2011, една от 2011 септември за един месец, и настоящата ми от ноември 2011 до сега включително. Като не знаете, не пишете, само се излагате ...