Какво пък се засегна и ти ;д .. И ти казах, че го пиша на базата на прочетеното, това би трябвало да ти намеква, че имам някакво основание да го пиша ... И както виждаш, дори не съм единствената на това мнение, така че се замисли дали просто си хапя без причина... Казах ти, че нямам нищо против теб, за да те нападам ей така, просто ми е направило впечатление, ти кво наскача веднага срещу мене не разбирам, при положение, че не ти го казвам с лошо

И погледни първо себе си, аз поне нападам на базата на нещо, което ми прави впечатление в мненията ти ... А ти току що, реши, че се правя на тежка 16 годишна, която обича да измъчва приятеля си и да се пляскаме по коридорите .. Ти на базата на какво го реши това ? На това, че съм имала 2 връзки, на 16, едната половин година, другата пак толкова и все още продължава ? ... Или на това, че предпочитам да опозная поне до някъде човека до себе си преди да си разтварям краката ? Интересни изводи си правиш, но по-интересно ми е от къде точно ти идват на ум подобни теории ...

Нека да те копирам.. Като не знаеш, не нападай, за да не се излагаш сама... Вземи си някаква забележка, че си на 20 години, а дори на някаква 16 годишна, която само ти чете мненията в даден форум и изглеждаш смешна в очите с всичките любовни драми и филми.

Мисля, че няма какво да кажа повече по темата ти... ако искаш се засягай, ако искаш отговаряй, това вече не ми влиза в работата... Казах каквото мислех, ти ако щеш го приемай... това си е твоя работа