DisappointedDreamer Жалката в случая си ти, която вместо да си гледа реалният живот извън пространството пред компютъра и тръгнала да търси на другите интернет потребители кусурите при условие, че дори не ги познава на живо. А къде ти е примерно гаранцията, че не съм някой фейк? Няма такава нали? Аз че не съм, не съм ама я си представи обратното? Кой се излага тогава? И не си връщам на никой, но вече във 2ра моя тема ми се драпаш и правиш завистливи коментари, много добре съм си преценила що за юзер си .... А колкото до мен, злопаметна съм и отмъстителна
Violenza Благодаря ти за изказаното мнение. Имаш право за това, че гаджето си е гадже, а родителите за цял живот, но мисля че ми е време да се отделя от тях било то сама, или с мъжа до мен. Сигурно след няколко месеца и моята майка ще "грохне" и ще се примири с обстоятелствата.
treisi90 Благодаря ти, че сподели такива неща от личният си живот Поне вече съм наясно, че реакцията на майка ми, както и моята и на приятелят ми, са напълно нормални впредвид това, че всеки си защитава своята позиция и тезис. Поне при нас техните ни подкрепят като двойка и никога не сме имали каквито и да било проблеми от тяхна страна.