.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Гледна точка

Ще започна с това,че целта ми не е да искам съвети,помощ и т.н.,а просто да изкажа своята гледна точка относно "любовта".
    За да бъда коректен ще кажа,че съм момче на 20 години.
    Като цяло определям себе си като абсолютно нормално момче.Смятам себе си за добре възпитан,нормално изглеждащ,с чувство за хумор и т.н.
    Според мен,такова понятие като любов не съществува.Има само взаимни интереси.Преди да последват въпросите,ще кажа,че съм се влюбвал точно 3 пъти.Първият път бях още кажи-речи дете - на 16 години.Всичко беше екстра,докато тя не реши,че има "нова любов" и не ме заряза.Беше първата ми голяма любов и беше меко казано кофти,но го превъзмогнах.Следващите два пъти ги определям като неуспешни .Просто се влюбвах,оказваше се несподелена любов и ми се скапваше настроението за месеци напред.До тук добре,или не съвсем.Навърших 18 години и реших да си поразнообразя живота.Бях буквално всяка вечер на бар,правех бройка след бройка.Е да,първия месец беше забавно,втория също донякъде,но дотам.Втръсна ми.Сега вече близо година и половина се занимавам с някакви момичета,които са ми безразлични,но уж са "лудо влюбени в мен" .Лудо влюбени,ама докато изваждам някой лев да ги водя наляво и надясно.След това те зарязват като мръсно куче!Ще кажете снижи критериите към срещуположния пол.Снижил съм ги буквално до минимум - просто не искам да е поредната курва и да не е 150кг...не е много нали?
    Всъщност в днешно време,в България,май се оказва прекалено много.Отивам на бар и си взимам две уискита и съм никой.След 2 вечери отивам на бар,поръчвам 2 бутилки с двама приятели и сядаме на ВИП сепаре...и вече си Господ.Около тебе само някакви тъпи,малки курвички ....
    В общи линии вече взех буквално да се отвръщавам от момичетата....
    Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение(основно на момчетата) по темата...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Поредния въздухар...

Живота не се изчерпва с ходене по барове и пръскане на пари. Всъщност това е критерий за колко изобщо не разбираш какво правиш.

Пробвай да живееш с 10 лева на ден. Да видим колко време ще издържиш.

Относно влюбванията - пак си въздухар. Няма как да намериш мед сред купчина от лайна. Ако искаш нещо истинско изцяло смени средата и нагласата ти. В противен случай ще си интересен само докато вадиш някой лев. А и това бройка след бройка ти е съсипало всичко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Поредния въздухар...

Живота не се изчерпва с ходене по барове и пръскане на пари. Всъщност това е критерий за колко изобщо не разбираш какво правиш.

Относно влюбванията - пак си въздухар. Няма как да намериш мед сред купчина от лайна. Ако искаш нещо истинско изцяло смени средата и нагласата ти. В противен случай ще си интересен само докато вадиш някой лев. А и това бройка след бройка ти е съсипало всичко.
    Мислех да пиша, но нямам какво да добавя.
    +1
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Поредния въздухар...

НЕ знам как определяш човек като въздухар без дори да си си разменил две приказки с него,ама това си е твоя работа.Относно пръскането на пари.Живял съм и с 2 лв на ден,и с 20 и с 200.И да ти кажа средата ми е абсолютно нормално.Не съм някое разглезено богаташче,а си изкарвам парите сам .Въпросът е,че просто масово(говорим за 99.9% ) от момичетата се интересуват само и единствено от това,което имаш в джоба.Или казват,че се интересуват от нещо друго в теб,че те обичат и т.н.,но накрая пак всичко се свежда до материалното благосъстояние.

Явно аз съм нещо сбъркан, но лично не се познавам с момичета, които да ги вълнуват парите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не съм много момче,обаче ще си позволя да коментирам...Думите ти странно защо звучат точно като често използваното от момичетата клише "Всички мъже са еднакви".Ако аз сега тръгна да те убеждавам как 90% от момчетата търсят единствено креватни занимания , ти няма ли да се опиташ да ме обориш? Това че по някаква причина ти или хората около теб са попаднали на повърхностни златотърсачки изобщо не значи,че в света има единствено и само такива...Като въздухар ще те определят,докато не спреш с крайните изказвания тип "всичко е само черно или само бяло"... Свят широк-хора всякакви. Като си отвориш черупката и поживееш малко,ще се убедиш в това
    Бтв,не очаквай някой над 16 години да подкрепи гледната ти точка
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Panasonic Виж мнението
    НЕ знам как определяш човек като въздухар без дори да си си разменил две приказки с него,ама това си е твоя работа.Относно пръскането на пари.Живял съм и с 2 лв на ден,и с 20 и с 200.И да ти кажа средата ми е абсолютно нормално.Не съм някое разглезено богаташче,а си изкарвам парите сам .Въпросът е,че просто масово(говорим за 99.9% ) от момичетата се интересуват само и единствено от това,което имаш в джоба.Или казват,че се интересуват от нещо друго в теб,че те обичат и т.н.,но накрая пак всичко се свежда до материалното благосъстояние.
    Ехааа, ти сигурно познаваш 99.9% от всички момичета? Или това, което се опитваш да кажеш е, че 99.9% от момичетата в твоето обкръжение са такива? Което ни връща към написаното от Валдес, а именно - "Няма как да намериш мед сред купчина от лайна".

Смени средата, спри да търсиш свестни момичета сред курветата по дискотеките и пак ела да си приказваме.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Има и друго-може да не му е виновна средата на автора...може пък да попада на съвсем нормални девойки.Ако обаче нещо в миналото го е накарало да смята,че всички момичета са меркантилни,той винаги у всяка една ще търси черти,които да го навеждат на мисълта,че до него стои алчно същество,вторачено в портфейла му...и винаги ще намира такива черти-не е трудно човек да попадне на това,което очаква да намери .
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Glamour92 подкрепям те напълно, може би защото си ми наборка .

Аз все пак не мисля че ще намериш много свестни момичета по баровете и дискотеките, но твоя си работа.
    Все пак, нека ти кажа нещо : "Човек намира, когато спре да търси" Разтълкувай си го сам

Цитирай Първоначално написано от forside1 Виж мнението
    Glamour92 подкрепям те напълно, може би защото си ми наборка .

Аз все пак не мисля че ще намериш много свестни момичета по баровете и дискотеките, но твоя си работа.
    Все пак, нека ти кажа нещо : "Човек намира, когато спре да търси" Разтълкувай си го сам
    О,аз съм спрял да търся отдавна,просто няма смисъл .
    Chacho просто много зависи на какви хора попадаш.Аз познавам точно 3 жени(момичета),които не се интересуват от пари - майка ми и две приятелки.Това за мен са хора,които имат някакво достойнство.Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?
    Glamour92 и аз съм ти набор и наистина се радвам,че мислиш така.От доста време се опитвам да открия момичета мислещи като теб.Иначе,не нямам проблем в миналото.Просто или аз съм карък,или не знам какво....Вие даже и на идея си нямате за какъв курвеляк става дума...Дано наистина аз да греша и вярно да съм карък,че да попадам на такива девойки все,но все ми се струва,че нещо във възпитанието на по-малките (набор 95,95 и т.н .) е сбъркано(разбира се,винаги има изключения) .Не може едно момиче на 14-15 години да ходи почти голо и да търси само някой с когото да обикаля по магазините и да и купува дрешки всеки ден.Аз в това не намирам нищо нормално.Аз когато бях на 14 години си гледах преди всичко уроците в училище и тренировките в спорта...

Еми нали това казваме, зависи от това на какви хора ще попадаш. Аз в чалга дискотека ходя веднъж в годината, за сметка на това по рок клубовете мога да си говоря с мацките за това, как най-якото е да изпиеш една бира на изгрев слънце, някъде на майната си, да пееш фалшиво и да си изгориш дрехите.

На 14-15 на много от нас ни се въртеше само ебане в главата и не си гледахме уроците.

Цитирай Първоначално написано от Panasonic Виж мнението
    О,аз съм спрял да търся отдавна,просто няма смисъл .
    Chacho просто много зависи на какви хора попадаш.Аз познавам точно 3 жени(момичета),които не се интересуват от пари - майка ми и две приятелки.Това за мен са хора,които имат някакво достойнство.Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?
    Glamour92 и аз съм ти набор и наистина се радвам,че мислиш така.От доста време се опитвам да открия момичета мислещи като теб.Иначе,не нямам проблем в миналото.Просто или аз съм карък,или не знам какво....Вие даже и на идея си нямате за какъв курвеляк става дума...Дано наистина аз да греша и вярно да съм карък,че да попадам на такива девойки все,но все ми се струва,че нещо във възпитанието на по-малките (набор 95,95 и т.н .) е сбъркано(разбира се,винаги има изключения) .Не може едно момиче на 14-15 години да ходи почти голо и да търси само някой с когото да обикаля по магазините и да и купува дрешки всеки ден.Аз в това не намирам нищо нормално.Аз когато бях на 14 години си гледах преди всичко уроците в училище и тренировките в спорта...
    Аз пък на 14 бях откачалка-ходих с лилава коса,носих 7 обеци,обичах да си точа кръвта със спринцовка и да чета автобиографиите на известни главорези xDD Просто не се занимавай с момичета,за които знаеш,че са все още незрели...И недей да обобщаваш така и да поставяш толкова голяма група като 90% под общ знаменател...Свестни има и ще ги срещнеш,просто недей да обръщаш прекалено голямо внимание на тези,които не попадат в тази категория,това е =))
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Аз пък на 14 бях откачалка-ходих с лилава коса,носих 7 обеци,обичах да си точа кръвта със спринцовка и да чета автобиографиите на известни главорези xDD Просто не се занимавай с момичета,за които знаеш,че са все още незрели...И недей да обобщаваш така и да поставяш толкова голяма група като 90% под общ знаменател...Свестни има и ще ги срещнеш,просто недей да обръщаш прекалено голямо внимание на тези,които не попадат в тази категория,това е =))
    Мухаха, доста зловещо си го раздавала. Представяш ли си да те бяха хванали Здрачовете на тая възраст?

Banned Мега фен
    айде моля ви се.. знаете ли колко момичета познавам,които не се интересуват от пари ? .. лично моя приятелка събира пари,за да праща на гаджето си,за да се виждат.. той е в друг град и е студент ---> както повечето студенти няма много пари... и двамата са г/д. нормални семейства с нормален доход.. когато той идва си плаща сам,но когато няма пари тя му праща.. и това само,за да се видят защото се обичат.. е,поредната курва,която се интересува само от пари ли е ? - не мисля ... общо взето е какво ти е обкръжението,а и държанието.. трябва да промениш себе си.. това е моето мнение.. докато си заслепен от това,че всички момичета се интересуват от пари може да сега да си срещнал и такива,които са свестни,но да не си ги забелязал

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    От написаното до тук...разсъждаваш като п'утчица, нищо лично, ама си е така.
    Първо, превърнало ти се е във фикс идея това с "точното момиче". Престани да се оплакваш като госпожичка, престани да говориш глупости, живей си живота, захвани се с нещо ново. Колкото повече ги мислиш нещата, толкова по-голям е проблема. И трябва да се научиш да преценяваш момичетата.

Преди месец, последното нещо, което ми беше в главата е, че ще се "занимавам" сериозно с някое момиче и бях изключително цинично и антиромантично настроен, почти като теб, но не правех проблем от това, не ми беше фикс идея и не се филмирах излишно...
    Срещнах прекрасно момиче и сега съм по-влюбен и щастлив от всякога. : ) 2 часа след като се запознахме... вече беше ясно. хахах : )

Попадаш на такива, защото това търсиш, защото това знаеш как да постигнеш...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    ...щеше да има погром xDD
    Не знаех че мойте набори са толкова откачени . Аз пък като бях на 14 години, правих простотии с приятелите ми от рода на хвърляне на димки пред коли, влизане в изоставени къщи посред нощ и т.н.
    П.П. Обаче много учех !

Тука май все набори сме се навъдили, а?

Град
    В мислите на хората
    Авторче, инатиш се и не ме разбираш. Затова ще ти го обясня като за прост човек(което не накланя везните в твоя полза).

1. Ти попадаш на девойки, които търсят левчетата, защото ти привличаш такива. Нека дам няколко примера за това - баровете и дискотеките са среда предразполагаща точно към харчене на пари и забавления. Близко е до акъла че който е там значи има поне някакви в джоба си. А който е поръчал две бутилки уиски/квото и да е друг, определено е така. Значи не бива да се сърдиш когато казваш - имам пари вижте ме колко съм готин и след това да мрънкащ че само пари искат от теб. Ти не си предложиш нищо друго за да те оценят по друг начин.

2. Свестните девойки, които не търсят левчетата просто не ходят по барове и дискотеки толкова често, а когато това се случи не е с цел да се запознават с някой. В повечето случаи отиват компания и външни хора много много не се допускат. Но доколкото виждам ти тая категория хич не я бръснеш.

3. Девойките от първата категория са много по малко от всички останали. Веселото е че те кълват само на една кукичка, на която девойките от точка две не кълват, а ти точно нея залагаш. Естествено е да се хващат само златни рибки.

4. Какво очакваш от разюздана и изпусната 14 годишна девойка в дискотека? Ми тя е като дете в сладкарница - всички и обръщат внимание, щото и се виждат циците, тя само трябва да си избере на кого да се лепне. Все пак малките девойчета отиват главно с тая цел на дискотека.

5. Казваш че си изкарваш парите сам. Казваш че си живял и с 2 и с 20 и с 200 лева. Което ме навежда на идеята че имаш свой бизнес или нещо от рода, което малко или много ти дава самочувствието че си най-големия. А от тук се връщаме на точка едно.

6. Не ми е нужно да си разменям дори една приказка с хората да разбера що за стока са. Има купища други знаци, които говорят за даден човек, но ти явно си прекалено наперен за да го знаеш. Което пък ни връща към втората част на точка 5.

7. В моята среда няма златни рибки. Досега не съм срещал лично такава, как си обясняваш тоя факт? Ако решиш че си седя само у нас.. ми ще сбъркаш Запознавал съм се доооста хора, ама нещо на мойта кукичка не кълват златните рибки. Чудно защо?

едит: Само аз съм пенсионера
    Последно редактирано от valdesbg : 02-16-2012 на 21:38

Dr. Gregory House

"Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?"

Парите те правят по устойчив на компромиси със се беси, и така можеш да бъдеш само ти.
    Последно редактирано от Uriell : 02-17-2012 на 15:29

Склонен съм да подкрепя iLovePussyJuice. Не виждам нещо да те притиска на тази възраст, та толкоз огорчение.

valdesbg, като се абстрахираме от нахалното ти отношение е, и куп други подробности, кажи ни какво му предлагаш.
    Последно редактирано от Uriell : 02-17-2012 на 16:18

Цитирай Първоначално написано от Uriell Виж мнението
    Склонен съм да подкрепя iLovePussyJuice. Не виждам нещо да те притиска на тази възраст, та толкоз огорчение.

valdesbg, като се абстрахираме от нахалното ти отношение е, и куп други подробности, кажи ни какво му предлагаш.
    Да си смени компанията и ценностите?

^и да не тръгва с предварително негативни очаквания? И това е важно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    uriell, по-леко със споровете с Чачо и Валдес, че са страшни тия. само предупреждавам

иначе съм съгласен с тях.. както винаги
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    uriell, по-леко със споровете с Чачо и Валдес, че са страшни тия. само предупреждавам

иначе съм съгласен с тях.. както винаги
    Викаш, да не почва от тежката артилерия
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    В мислите на хората
    Uriel не знам кой/коя си и за какво се бориш, но аз не виждам въпрос от автора изобщо. Нищо не му предлагам, защото нищо не е поискал. Коментирам, щото това е единствената полза от иначе безполезната тема, която е пуснал.

Инак, ако ще предлагам неща... ще има смисъл само ако пича има желание да промени нещо в живота си. А за тоя дето духа отдавна не говоря. Нека бъда поправен ако бъркам, но аз не виждам желание у петела да слезе от оградата.

Ако имаш нещо да казваш относно виртуалното ми поведение - моля заповядай. Ако нямаш - недей зачеква празни дискусии.

edit: А и няма да е лошо да пишеш поне думите без грешки, нека игнорираме запетайките че те са висш пилотаж, понякога и за мен.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си