Цитирай Първоначално написано от Panasonic Виж мнението
О,аз съм спрял да търся отдавна,просто няма смисъл .
Chacho просто много зависи на какви хора попадаш.Аз познавам точно 3 жени(момичета),които не се интересуват от пари - майка ми и две приятелки.Това за мен са хора,които имат някакво достойнство.Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?
Glamour92 и аз съм ти набор и наистина се радвам,че мислиш така.От доста време се опитвам да открия момичета мислещи като теб.Иначе,не нямам проблем в миналото.Просто или аз съм карък,или не знам какво....Вие даже и на идея си нямате за какъв курвеляк става дума...Дано наистина аз да греша и вярно да съм карък,че да попадам на такива девойки все,но все ми се струва,че нещо във възпитанието на по-малките (набор 95,95 и т.н .) е сбъркано(разбира се,винаги има изключения) .Не може едно момиче на 14-15 години да ходи почти голо и да търси само някой с когото да обикаля по магазините и да и купува дрешки всеки ден.Аз в това не намирам нищо нормално.Аз когато бях на 14 години си гледах преди всичко уроците в училище и тренировките в спорта...
Аз пък на 14 бях откачалка-ходих с лилава коса,носих 7 обеци,обичах да си точа кръвта със спринцовка и да чета автобиографиите на известни главорези xDD Просто не се занимавай с момичета,за които знаеш,че са все още незрели...И недей да обобщаваш така и да поставяш толкова голяма група като 90% под общ знаменател...Свестни има и ще ги срещнеш,просто недей да обръщаш прекалено голямо внимание на тези,които не попадат в тази категория,това е =))