.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Трева.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee

Cool Трева.

На колко сте години и пушите ли трева? Ако да от колко време? Ако не, защо? А какво е мнението ви като цяло за зелената магия? От кой път ви хвана? Прибирали ли сте се напушени? А на училище ходили ли сте напушен/а? Как се справяте със зачервените очи след употребата на трева? Попадали ли сте на жмел? http://vbox7.com/play:0cd61cf094 Ай де и едно поздравче за тревоманите

П.С.: Търсих теми относно това, но намерих само една, в която беше зададен въпрос как да се засади и се надявам да не съм объркала темата.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    В последно време не съм пушил (месец и половина - 2)...аз и като цяло последните години (е около октомври-ноември да съм пушил 10-15-20 пъти). Иначе пушех доста преди години, когато бях гаден тийнейджър
    Сега НЕ пуша, защото...първо не ме кефи вече толкова ефекта на тревата и заради финансовата криза, която ме е обхванала . Не помня от кой път ме е хванало, прибирал съм се и на училище съм ходел (та аз там основно пушех ).

Иначе е адски тъпо и жалко да се възприемаш и да се гордееш с това, че си тревоман/ка. :Р
    Като цяло ми е супер смешно парадирането и хвалбите (да, звучи адски парадоксално, но си е самата истина) с употребата на забранени вещества...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Почти всеки тинейджър вече е опитвал ... Имам бая познати, които си пушат.. Приятелят ми също, но заради мен не го прави особено често.
    Аз съм пробвала веднъж, хвана ме.. Но не мисля, че е нещо чак толкова велико, яко чувство.. но не мисля да го правя, просто не си падам по тия работи .. Отвратителна гледка са ми хората, след като са пушили и просто нямам намерение и аз да ставам такава.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Животът е само един и не смятам да го пропилявам във взимане на наркотици

Град
    Sofia
    Пропилей го в невзимане...к'во значение има? нали го "пропиляваш"

Супер фен Аватара на nymphadora
    Къде къде по-опасни наркотици има от тревата,пък и щом е позволена в няколко държави,смятай.

Иначе на училище не е оферта да идеш напушен,на мен специално ми се спи през цялото време

Аз пуша като ми се допуши,ама това става има-няма 1 път в месеца или 1 път на 2 месеца(че и на 3). Последно пуших на Нова година Хвана ме брутално от първия път,прибирала съм се напушена и помня,че изядох 11 филии,1 омлет и един шоколад но вече не ме хваща такъв апетит. Правя го,защото разкрасява лицата дори на "малките" хора,които са навсякъде около нас. Иде ми да дам шанс на всичко и всички...в реалността се ядосвам повече на несправедливостта и подлостта,но съм си щастлива,независимо дали съм напушена или не. Фенотипно (биологияя хах) не ми личи като съм напушена,вътрешният ми свят грейва и всяко малко нещо ме вдъхновява. И на даскало съм се напушвала,но мисля,че е кофти не бих го направила пак...хубаво е с приятна компания и обстановка Гледам винаги да си крия по някъв начин очите,шото с тоя тегав цвят ааааа и някви чертички като на китаец ми стават,че и подпухват,кървави на мъртво пиян хаха. Скоро няма да се пуши..нямам желание,а и не мога да нося цайси,за да си крия очите (налага се за пред някои хора) За тези,които пушат - ваш'те знаят ли? Някои пушат даже с родителите си

Отхвърлихме АСТА, мога да си пиша спокойно аххааххахах. Защо има луди хора, които като чуят трева и веднага се сещат за кокаин, амфетамин, хероин и всичките тия ла*на. Тревичката е нещо за отпускане, което вреди г/д колкото кафето. Значи можем преспокойно да даваме на 12-14 годишните да се правят на герой като лапат цигарите с тютюн и се напиват постоянно, а за една 120ка с ганджа 8 месеца затвор. Нещо не им се вързват системите, как нещо по-вредно всъщност е разрешено, а другото - тревата, което има толкова професионални мнения, плюс доказателствата, че лекува е забранено.
    До преди няколко години, (просто съм чувал, не съм се интересувал както сега) ако те хванат трева ще ти дадат пресъда все едно си убил майка си. Сега малко го пооправиха закона, макар че винаги съм бил на мнение, че не е редно да има присъда заради тревата. Доста от хората, които са опитвали, а даже и да не са, знаят че тя не е само за пушене. От нея се прави хартия и влакна, които са по-качествени и по-здрави от обикновенните. Семената са пълноценна храна, богата на белтъчини. Отглежда се без химий и с минимум торове. В медицината има ефект при Множествена склероза, Рак/Химиотерапия, Глуакома, Диабет, СПИН, астма, спазми, мигрена, депресия, анорексия, възпаления, ревматизъм и други.
    Не казвам, че болест като СПИН или Рак ще се излекува. Но едно е да прекараш живота си в мъчене, болки и страдания, друго е чрез канабиса да живееш, колкото се може по-близо до нормалното. Аз съм на 18 години и пуша доста. Обичам червения цвят, както и сектор Г. Хората си ми го разбират по очите . По принцип засилих пушенето от септември. От тогава до сега се чуства, че всичко покрай мен е по-спокойно, няма го напрежението(както и част от спомените ).
    И най-важното СМЪРТНИ СЛУЧЕЙ ОТ ТРЕВА - 0. Айде яко консумация сАс легализация
    http://vbox7.com/play:5610d52d

^
    Прав си, но много от хората не разбират. Аз пуша от време на време, защото удоволствието струва скъпо. Бих искал да си отглеждам, но нито разбирам, нито има къде. Почти никой от приятелите ми не знае, че пуша, защото знам каква ще им е реакцията, затова си пуша сам и никой не ме гледа + това ми личи страшно много. Знаете, онзи всезнаещият поглед. :Д Обичам, когато се напуша да няма кой да ме разсейва, обичам да съм сам. Тогава се отпускам максимално и ефекта е по-голям.

Смятам, че ако се прекалява с марихуаната, може да е проблем. Не защото ти вреди физически, а защото ставаш вегетативен, харчиш много пари и тогава е жалко. Хубаво е да се използва за лечение или ако искаш да се отпуснеш, но не и да си пристрастен към нея.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Не съм опитвала- няма и да опитам, въпреки че съм в такава компания .. Супер странно ми става като им видя надрусания поглед ;ххх

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Не съм, но понякога ми се е приисквало толкова много.. поради разни причини. Карали са ме, било яко, отпускаш се, но отказвах. Все нещо ме спираше..
    женско

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    2-3 пъти, последния път беше в даскало, мега чук, яко фана, направо не знаеш къде се намираш... оттогава не съм... не ми се дават пари за такива лайна. яко е ама не си струва

ОО зелената магия.
    На 16 съм и пуша в месеца 2-3 пъти най - много от 1 година някъде...
    Бях любопитна какво е и така почнах, ама не ме хващаше и опитвах пак и пак да видя защо толкова харесват тревата.. та към 10тия път някъде си ме хвана като хората. Прибирала съм се напушена, но почти ме е било пуснало.
    Почти винаги като се напуша и отивам на даскало след това.

Смятам, че тревата е най - хубавото нещо, на което човек може да се радва (изключвам приятели, любов и такива по важни неща). Можеш да си абсолютно всеки, когато си напушен, да видиш каквото пожелаеш, изострени сетива и т.н.

Прочетох сега едно по нагоре мнение.. Тревата се изписва за лекарство, но на определени хора, а иначе във всичко хубаво си има и риск макар и малък. От тревата може да се стигне (редки случай, за който съм чувала, но не съм била свидетел) до лудост, забавен говор, изкривяване на реалност (което на мен се случва почти винаги, но не ми пречи).
    Последно редактирано от kyon : 02-18-2012 на 13:47

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    За пръв път пробвах трева на 14. Напуших се и горе-долу помня, че имах чувство, че мога да минавам през предмети и на следващия ден - имах цицина
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

На колко сте години и пушите ли трева?
    -18.Да.

Ако да от колко време?
    -От края на миналата година, но пуша рядко.

А какво е мнението ви като цяло за зелената магия?
    - Ами като ти е напрегнато действа супер защото те отпуска също така става яко смях което ме радва допълнително )).
    От кой път ви хвана?
    -От 6-7 път.

Прибирали ли сте се напушени?
    -Да.
    А на училище ходили ли сте напушен/а?
    -Да.Дори съм се напушвал на училище.

Как се справяте със зачервените очи след употребата на трева?
    -До сега съм нямал този проблем.

Попадали ли сте на жмел?
    -До сега не, но не съм от редовните пушачи който се напушват всеки ден и постоянно са напушени.Просто пуша за удоволствие и то рядко.
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Къде къде по-опасни наркотици има от тревата,пък и щом е позволена в няколко държави,смятай.

Иначе на училище не е оферта да идеш напушен,на мен специално ми се спи през цялото време
    Това, че е "позволено" от държавата не значи, че е безопасно.
    За справка - алкохол
    И така...тезата ти се пропука ;d

ПС - мен пък ефекта на коза вече не ме кефи... не обичам да се чувствам инертен и заспал...
    ефекта на амфетите е за предпочитане ;d

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Веднъж съм пушила и веднъж на кексчета. Не ми харесва ефекта, всъщност от второто ефекта беше яко повръщане, нямам желание и намерение да пробвам което и да от двете отново.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Не съм пушила - Няма и да опитам . Просто не искам
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    опитвала съм и искам пак
    ама кога ще стане-като се разберем с ''дилъра''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

не съм пушила, не искам да опитам и оп - етикет загубенячка
    това е тъпо
    само защото някъкви си звезди се напушват и после не знаят дори кои са не значи че и ние "простосмъртните" трабва да си проваляме живота и кариерата като тях
    като имаш предвид че те го правят УЖ да станат още по - известни

^ "етикет загубенячка"
    Докато се интересуваш какви етикети ти слагат все ще си си загубенячка. >.<

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Chacho
    На колко сте години и пушите ли трева? Ако да от колко време? Ако не, защо? А какво е мнението ви като цяло за зелената магия? От кой път ви хвана? Прибирали ли сте се напушени? А на училище ходили ли сте напушен/а? Как се справяте със зачервените очи след употребата на трева? Попадали ли сте на жмел?

На 19 и да пуша.
    Редовно от година и нещо
    Всеки сам си решава, на мен ми харесва да пуша.
    От втория-третия
    Да, случвало се е
    Не, нямам намерение. Даскалото си е даскало и го взимам насериозно
    Не виждам какво има да се справям с това, седят си червени, после минава. Не ми пречи.
    От много отдавна не съм, но съм оцелвал, когато съм си взимал повечко и ме беше доста яд.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Живях в Холандия няколко години, тоест от доста време си пуша ... хм... не знам дали може да се нарече редовно. Случвало се е да пуша всеки ден в продължение на 1-2 седмици, случвало се е и 6-7 месеца изобщо да не пуша. През последните 1-2 месеца пуша главно уикендите, защото през седмицата имам твърде много глупости за вършене. В България съм пушила два пъти и двата почти не ме хвана.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Пуших за първи път 2010 лятото, хвана ме и първия път и всеки път след това Не го правя ежедневно, не ме кефи чак толкова много, но като ми се допуши го правя. Но определено не е нещо невероятно, става ми по-весело от обикновено и това е общо взето...

На 19, от 15.09.2010(кой е на ти с календара ), пуша с променлива честота. Не знам от кой път ме хвана, ама някой от първите 10 ще да е.Тревата е жертва на корпоративни интереси и расизъм, и заради това лежи сумати народ по затворите. Ефекта на зелената магия е доста разнобразен в повечето случай доста отпускащ и забавен, идеален за борба със стреса. Вращал съм се в нас напушен и в училище съм ходил, но напоследак е много натоварващо преживяване. Очите се оправят хубаво с капки. Попадал съм на жмел и не е било особено интересно - само деот си даваш парите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си