Аз пуша като ми се допуши,ама това става има-няма 1 път в месеца или 1 път на 2 месеца(че и на 3). Последно пуших на Нова година Хвана ме брутално от първия път,прибирала съм се напушена и помня,че изядох 11 филии,1 омлет и един шоколад но вече не ме хваща такъв апетит. Правя го,защото разкрасява лицата дори на "малките" хора,които са навсякъде около нас. Иде ми да дам шанс на всичко и всички...в реалността се ядосвам повече на несправедливостта и подлостта,но съм си щастлива,независимо дали съм напушена или не. Фенотипно (биологияя хах) не ми личи като съм напушена,вътрешният ми свят грейва и всяко малко нещо ме вдъхновява. И на даскало съм се напушвала,но мисля,че е кофти не бих го направила пак...хубаво е с приятна компания и обстановка Гледам винаги да си крия по някъв начин очите,шото с тоя тегав цвят ааааа и някви чертички като на китаец ми стават,че и подпухват,кървави на мъртво пиян хаха. Скоро няма да се пуши..нямам желание,а и не мога да нося цайси,за да си крия очите (налага се за пред някои хора) За тези,които пушат - ваш'те знаят ли? Някои пушат даже с родителите си