Отхвърлихме АСТА, мога да си пиша спокойно аххааххахах. Защо има луди хора, които като чуят трева и веднага се сещат за кокаин, амфетамин, хероин и всичките тия ла*на. Тревичката е нещо за отпускане, което вреди г/д колкото кафето. Значи можем преспокойно да даваме на 12-14 годишните да се правят на герой като лапат цигарите с тютюн и се напиват постоянно, а за една 120ка с ганджа 8 месеца затвор. Нещо не им се вързват системите, как нещо по-вредно всъщност е разрешено, а другото - тревата, което има толкова професионални мнения, плюс доказателствата, че лекува е забранено.
До преди няколко години, (просто съм чувал, не съм се интересувал както сега) ако те хванат трева ще ти дадат пресъда все едно си убил майка си. Сега малко го пооправиха закона, макар че винаги съм бил на мнение, че не е редно да има присъда заради тревата. Доста от хората, които са опитвали, а даже и да не са, знаят че тя не е само за пушене. От нея се прави хартия и влакна, които са по-качествени и по-здрави от обикновенните. Семената са пълноценна храна, богата на белтъчини. Отглежда се без химий и с минимум торове. В медицината има ефект при Множествена склероза, Рак/Химиотерапия, Глуакома, Диабет, СПИН, астма, спазми, мигрена, депресия, анорексия, възпаления, ревматизъм и други.
Не казвам, че болест като СПИН или Рак ще се излекува. Но едно е да прекараш живота си в мъчене, болки и страдания, друго е чрез канабиса да живееш, колкото се може по-близо до нормалното. Аз съм на 18 години и пуша доста. Обичам червения цвят, както и сектор Г. Хората си ми го разбират по очите . По принцип засилих пушенето от септември. От тогава до сега се чуства, че всичко покрай мен е по-спокойно, няма го напрежението(както и част от спомените ).
И най-важното СМЪРТНИ СЛУЧЕЙ ОТ ТРЕВА - 0. Айде яко консумация сАс легализация http://vbox7.com/play:5610d52d