.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Трева.

Threaded View

ОО зелената магия.
    На 16 съм и пуша в месеца 2-3 пъти най - много от 1 година някъде...
    Бях любопитна какво е и така почнах, ама не ме хващаше и опитвах пак и пак да видя защо толкова харесват тревата.. та към 10тия път някъде си ме хвана като хората. Прибирала съм се напушена, но почти ме е било пуснало.
    Почти винаги като се напуша и отивам на даскало след това.

Смятам, че тревата е най - хубавото нещо, на което човек може да се радва (изключвам приятели, любов и такива по важни неща). Можеш да си абсолютно всеки, когато си напушен, да видиш каквото пожелаеш, изострени сетива и т.н.

Прочетох сега едно по нагоре мнение.. Тревата се изписва за лекарство, но на определени хора, а иначе във всичко хубаво си има и риск макар и малък. От тревата може да се стигне (редки случай, за който съм чувала, но не съм била свидетел) до лудост, забавен говор, изкривяване на реалност (което на мен се случва почти винаги, но не ми пречи).
    Последно редактирано от kyon : 02-18-2012 на 14:47

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си