.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Трева.

Hybrid View

На 19, от 15.09.2010(кой е на ти с календара ), пуша с променлива честота. Не знам от кой път ме хвана, ама някой от първите 10 ще да е.Тревата е жертва на корпоративни интереси и расизъм, и заради това лежи сумати народ по затворите. Ефекта на зелената магия е доста разнобразен в повечето случай доста отпускащ и забавен, идеален за борба със стреса. Вращал съм се в нас напушен и в училище съм ходил, но напоследак е много натоварващо преживяване. Очите се оправят хубаво с капки. Попадал съм на жмел и не е било особено интересно - само деот си даваш парите.

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    На 15 съм.
    Да, пуша да.
    Отпускаш се.. Харабийка.
    На даскало съм така и в къщи съм така...
    Свивам в нас - Пуша навън.
    Gledaii kak jiweqq *

;P

Аз съм на 17 и си пуша всеки ден. Пуша от една година и един месец :P. Като цяло аз смятам, че си е много по добро от алкохола и не ти влияе толкова на здравето. Единственото което имам да кажа е пушете Joint, не пийте алкохол и не приемайте никакви други наркотици. Никога не правете грешката да смесвате алкохол с трева !!!!
    Първият ми път си дръпнах 3 пъти и не се напуших много, но това е много относително, всеки може да реагира по различен начин. Прибирал съм се напушен, не ме разбират !!! Редовно се напушвам в училище. Пушиш трева, отиваш до аптеката, взимаш си капки за, очи "Визин" слагаш си по една и си чук. Не се хваля, но от няколко месеца пуша на ден по няколко пъти
    /от 4 до 10/ и наистина вреди на мозъка, рефлексите ми се забавят, мисля по различен начин, но това е само ако прекалите.
    За да не ви се отрази пушете по 10 пъти в месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си