.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Трева.

Hybrid View

Повече от фен
    Ако стане легално, държавата ще се срине...

Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Ако стане легално, държавата ще се срине...
    По скоро обратното..

Не случайно му казват "зелената магия".
    Можеш да видиш всичко, да се почустваш по всякакъв начин, да си абсолютно всичко, което пожелаеш.
    Лично аз обичам как се изострят вкусовете ми (и всички сетива), да виждам детайли, което допреди това не съм могла (и не това не са халюцинации.. след като ме е пускало пак си виждам тези детайли), усещането при целувка или секс са ми най - любимите (love)

И определено "модата" няма нищо общо с това, както повечето говорите тук. Малко "звезди" се хвалят с това..
    Лично аз и приятелят ми като пушим гледаме да сме си сами, че дори и до магазина да не ни се налага да излизаме (предварителна подготовка).

И последно нещо..
    Най - важна е компанията! Ако сте с лоша компания, с която пушите (например) за гъзария, естествено, че няма да Ви хареса, или банда лицемери.. Трябва да сте с човек, с който можете да се отпуснете напълно.

Чачо прочетох ти постовете, казал си доста неща, който аз исках да кажа, така че ми съкрати доооста писането.
    Подкрепям го с две ръце и два крака за всичко, което каза.
    Поразровете се в интернет и вижте, че всяка десета смърт се дължи на алкохол.

Всичко в големи дози е вредно! Ако изядете 2 големи шоколада ще Ви стане лошо нали? Трябва самоконтрол.. Не оправдавайте наркоманите с тревата.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си