- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трева.
1. веднъж да
2. отново веднъж НАИСТИНА много, иначе понякога си пия, не се наливам като мастия, а и темата мисля беше за трева, не съм казала, че съм против алкохола
3. алкохол можеш да си купиш спокойно от магазина => не е вреден колкото наркотиците, но е вреден достатъчно, че да не го правиш всеки ден, аз пия рядко
4. не
5. напълно
6. по-вероятно е да се раздразня, когато се лигавим, лигавим, но когато нещата са сериозни, не обичам да ми се лигавят
7. спокойно
8. спазвам
9. като цяло ми харесват
10. твърде много си вярват, 90% пушат за да са cool или защото останалите го правят (да, както по-горе уточниха някои, че не правят така, но почти всички правят така) най-смешни са ми тези, които си вкарват филма, че са напушени и затова се смеят, казвали са ми за експеримент, в който дават обикновена цигара на хора, казват им че е трева и те вече си вярват и се правят на напушени .... освен това напушените изглеждат грозно отстрани
11. главно грозно : ) вреди на организма, както и цигари, алкохол, твърди наркотици ..
12. ако са просто пробвали, когато не са напушени са си нормални, но ако пушат всеки ден ...... нещата стават ugly
13. аз не казвам на другите да не пушат, както уточних, че много пъти се е случвало пред мен, а това не ме е карало аз да опитвам, казвам, че АЗ не бих и че не бих ходила с момче, което пуши трева![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-24-2012 на 16:08
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more