Добре де,а после за стипендия как ще докажа какво съм правил ?
Здравейте.
Такам,първо бих искал да се извиня ,но пиша от лап топ и едва пиша с тея малки бутончета,но не мисля да се връщам да поправям грешки и т.н.
Въпроса ми е следния,до около 5ти клас играх във всяка пиеса ,която можеше да има.Бях в червен кръст доброволец по някоето време . От 5 до 8 клас освен ,че играех , също спортувах футбол и взимах участие на всяко футболно първенство,както и на тенис на маса.От 6ти клас горе долу се явявам на олимпиади ,както и на състезания за фотография и видео.
Пътувал съм из цяла България с отбора по тенис и футбол,дори няколко пъти някои снимки са ми ги показвали по телевизията , тогава не снимах с DSLR или нещо такова,ходих с евтино апаратче и щраках насам натам,но пък изпратих за някакъв конкурс и си я видях там.
А бе доста неща са като цяло .
А сега със същия успех мога да ви говоря още,но няма как да ви докажа за абсолютно нито едно от тези неща.
Казаха ми ,че като кандидатстваш за стипендия това всичко е в плюс.Ами,добре де,но нали се сещате ,че всеки може да излъже ? Аз нямам никакви документи с което да го докажа ?
^_ преди съм ходил и на разни театрални клубове , 2-3 години в единия , 2-3 години в друг..
Е,питам се,как аз ще докажа на хората , че това е вярно,все пак казаха,че всичко било в плюс?