- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Добре де,а после за стипендия как ще докажа какво съм правил ?
Хаха... Пичага ти ако искаш бъди син на Чък Норис, това изобщо няма да ти помогне за стипендия... особено в чужбина. В момена карам висше в Англия няма да се хваля със постижения, просто защото са прекалено много + имам сертификати и прочия. Каднидатствах за спортна стипендия (да си помогна живеенето тука - не, че ще уча спорт...) като съм играл 3 години в национален отбор/професионално ниво и всичко е доказано - отказаха ми. Тука всичко е пари и родни хора... всеки университет има определен брой степиендий, ензависимо какъв тип са и те така ги раздават, че всичко отива в богатите "младежи" и имаш някакъв жалак шанс, молбите да са свършили, а да има още стипендий - тогава гледат другите хора. Дръгият вариант е да изкараш диплома над 5.50 (след матурите) и за вземеш стипендия за успех... аз имах 5.48 защото класната ми беше така добра да ми пише ниска оценка![]()
Та отделно за твойто кандидатстване... трябва доста да се постараеш за да влезнеш във филмово училище и ако се поразровиш малко, ще разбереш защо xxuxyx
ПС: Отиваш в Интеграл и си правиш среща със някой за да ти обясни как стоят нещата с кандидатстването, и ако си избереш университет да ти кажат дали работят с него. Ако избереш университет който няма никаква връзка със България - откажи се.