- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли изневерили ?
Не знам дали моето се брои за изневяра,но се води,че с приятеля ми не ходим от 2 месеца,макар че абсолютно всеки ден сме заедно и правим всичко,което сме правили и преди,дори роднините ни не подозират,че "не ходим".През тези 2 месеца точно заради тези скандали,тази ревност и "държене в клетка" толкова време,реших да си поживея.След като скъсах с него,започнах да се занимавам с друго момче,спахме заедно.. от части дори се разделихме заради това момче,просто се чувствах по свободна с него,харесваше ми,изпитвах нова тръпка.. След това имаше целувки с 4-5 момчета по дискотеки или купони,не че съм такава,просто едно че си го връщам,друго за да го дразня може би,защото след това му казвах всичко.. И въпреки това продължаваме да се виждаме,но "уж" не ходим,така че аз лично не смятам тези неща за изневяра.
За мен това не е вразка,когато има забрани, ревност и ограничаване на приятелите.
Последно редактирано от galq_25 : 03-01-2012 на 21:13
Да.. и без да ме е ядосал съм го правила.. просто е далече,а аз имам нужда някой да е до мен![]()
(sun)~{}*
Да, не че го мисля за нещо хубаво но зависи от много неща, а и някой път си заслужава : )
Силна съм и вярвам в себе си !
Авторке, да си отмъстиш ли искаш, или какво? Не виждам друга рационална причина за изневяра иначе. Ако не върви, поговори, ако не върви пак, режи и така. Дори да си легнеш с някого, после пак няма да се чувстваш добре, така че по- добре първо се разделете и тогава се впускай в подвизи.
Абе да ви кажа.. MojoJojo88 е права, до 90та бяха горе долу свестни и на по 16 се чудеха дали да правят секс или е раничко, не щяха да кажат на техните, че пушат, пият и т.н. (неслучайно не описвам някви светци, а нормални тийнейджъри с техните издънки, но имащи поне капка съвест, малко възпитание), сега на по 13 вече са лапали на 5-6ма (в съседна тема го мернах), дрогират се с тежки наркотици и са ебаси лекетата. Аз мисля, че упадъкът започна с нашия набор (91)![]()
Няма лошо в изневярата хора, стига всичко да е скрито покрито, най - щастливите семейства живеят заедно до старини по тоя начин... те тия дето се дънят берат ядове
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
хаха всички сте кой от кой по голями разбирачи ... аз лично не бих го направила,най правилното решение при такава ситуация е когато се разделимтака вече можеш да си правиш каквото искаш без да ти е криво, че си изневерил и да ти гризе сзвеста
![]()
Ами да ти кажа твоя случей при нас е практика от около 8-9 месеца :Д С изключение на секса, който си е върховен. И до сега не съм му изневерила, че ме ревнува, че се караме и тн. и тн. Не е нужно да изневеряваш на човека, който те обича, само защото има проблем, който би могъл да се разреши и с думички. Другото, което е - това може да е лош период, за това не прибързвай!!! Относно секса - различни пози и малко нови игри или предмети :Д :Д не биха навредили, а дори биха го направили по-добър!!!
24.12.2010
Не. Бих се разделила с него и после бих помислила за друг.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3