- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво ли е?
Глупаво,странно ли е да подаряваш неща и правиш романтични жестове за момиче което не те харесва?В последно време се чувствам несигурен дали наистина не е правилно![]()
Ако си сигурен, че тези жестове биха я впечатлили, не е глупаво.
От друга страна не можеш да си купиш симпатии, поне не истински. Така че, ако не виждаш надежда тя да си промени отношението към теб, по-добре спри да си хабиш времето и усилията по нея.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зависи от много неща-на каква възраст е момичето,що за характер е,с какъв темперамент е,откога и колко се познавате и т.н. ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Целта ми е по-скоро да я зарадвам, а не да и спечеля нейните симпатии, тъй като знам, че шансът ми не е особено голям.
Иначе ние сме в един клас и се познаваме от около 4 години.Аз лично я смятам за много добродушна с малко буен темперамент:Д.Колкото мен е, но ако ви кажа на колко години съм ще предизвикам смеха ви...
Последно редактирано от cecomuhata : 02-16-2012 на 15:44
Как да ти кажа-има най-различни по нрав момичета...ако поначало се радва на романтични жестове и плюшки,защо не..със сигурност ще я накараш да се усмихне =)) Ако обаче не си пада по такива неща,недей-най-много да реши,че и досаждаш
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да.
Да правиш каквото и да било за момиче, което не те харесва, е загуба на време.
^Ако си убеден,че ще я зарадва защо въобще питаш? xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пука ли ти, че ще я зарадва? Тя не те харесва. Не, не, не.
Ето ти и друг вариант - ще приеме това като ходене подир гъза й, което моментално те отписва. Не ти е никаква, че да й плащаш сметка/да й подаряваш подаръци/да я водиш на ресторант/да й носиш чантата.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да, всъщност ми пука.Все пак я харесвам от вече година и горе-долу пак от година от както и признах:Д.Иначе не нещата които ти избори са нещата които правя.Прекалено малък съм:Д.
Ами...няма как:Д.Иначе да целя нещо след това-да ми благодари:Д
Последно редактирано от cecomuhata : 02-16-2012 на 15:57
Е,хубаво,де-ама като ти благодари-после ? Приятели ли ще ставате,двойка..? xDD
А ти като и каза,че я харесваш преди една година тя как реагира?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ако си сигурен, че ще и хареса ... няма лошо.. Но иначе изглежда някак жалко.. поне аз така мисля де.
Btw,не задавам въпросите само,за да си начеша клавиатурата...Авторе,можем да ти помогнем,само ако знаем каква точно е ситуацията и какво точно трябва да се случи най-накрая...
Иначе в най-обобщения случай да подаряваш разни неща с повод и без повод на някого,на когото му дреме на шайбата за теб ,е безпредметно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ако си мислиш , че ще е щастлива с подаръци .. добре , но според мен трябва да й покажеш че наистина я обичаш и държиш на нея. Поне аз така мисля![]()
Успех !!![]()
Ами каза ми, че е много мило, а след това ми каза, че бърза да бере череши:Д.След като се върна я попитах дали ме харесва ми каза, че преди определен период от време ме е, но сега не.Иначе цялата история е доста дълга и не съм сигорен дали би искал да я чуеш.Би ли?
Аз и го показвам всеки ден.
Не искаш да я зарадваш, искаш да те хареса. Няма да те хареса. Жалко е да й подаряваш подаръци с тази идея, щом те е отрязала. Жалко е и да тичаш по нея в продължение на една година след като те е отрязала. Историята е дълга и драматична за теб, за нея е "той ми предложи, аз казах не и отидох да бера череши". За нас ще е същото. Ако не ги осъзнаеш тия неща, пак ще те отреже, после и следваща ще те отреже, и т.н. Гадно е. Така стоят нещата и няма кво да направиш. Половината момчета са в твоето положение. Намери си друга. Друго не се сещам.
Трябва да направят детска приказка за миличкият принц, който харесвал принцесата от съседното царство и накрая отишъл да й предложи, но я заварил да се чука с брат му, известен с това, че чука принцесите на още 4 царства и един крал.
Ако трябваше да гласувам за топ проблем на раздел "Любов", щях да сложа този за мекушавост=>несподелена любов за жури.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
:Д И все пак защо мислиш, че не искам да я зарадвам?
Щото си го внушаваш и си петдесет хиляди и петият потребител, който се опитва да си запази наивните разбирания. Зарадвай я щом искаш. Аз няма да отговарям после на "ама защо не ми говори сега"? нито на въпроса месец по-късно "добре де, честно, харесвам я, само за това мисля, как да я спечеля?"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тя нистина в последно време не ми говори бтв:Д
Ама как да спреш да харесваш някой?
Спираш да си мислиш, какви жестове да й направиш. Като говориш с нея си наложи да приказваш това, което ти е на душата, без да се съобразяваш какво ще си помисли. Почни да се оглеждаш за други момичета, заговори се с някоя и първоначално никога не се хвърляй само на една. Ако нямаш резервни варианти е много по-гадно да те отрежат, иначе не ти пука.
Единственият жест, който трябва да й направиш, е да се постараеш да си потиснеш чувствата, за да уважиш мнението и избора й. Никой не може да хареса другия насила и на всеки би му било неприятно, ако някой постоянно тича по него. Ще си вмени вина и ще го гризе съвестта, че трябва да реже.
Ако не си от по-напористите и не можеш просто ей така да заговориш някоя друга, контактувай с другите момичета, които са ти просто приятелки. И внимавай да не попаднеш в същата ситуация. Най-сигурно е да търсиш само нови запознанства за нещо повече. Рано или късно ще ти се наложи да си преглътнеш страховете.
Уфф ама те всичките са пъпчасали и грозниии:Д
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Е,те по-нататък ще се появят и по-добри възможности...пък и си помисли ти какво предлагаш
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn