- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега? :(
Историята е такава: запознах се с едно момиче преди около .. 4-5 месеца да кажем. Та сега съм хлътнал [ако мога да кажа така] по нея.. веднага като споделих с "приятелите" си, `и казаха [естествено зад гърба ми] .. та вчера един приятел и нейна много близка [братовчедка] ме оповестиха с добрата този път новина, че тя също изпитва някакви чувства към мен.. сега кажете какво да правя .. [преди лафехме по скайп, фейсбук-часове], но сега не мога нищо да `и кажа .. [знаете ги "пеперудките" в стомаха] например скоро може някакво събитие да има да излезем ала-бала.. нека тези с повечко опит ме посъвeтват моля
(от сега Ви казвам на 12 съм)
![]()
Тя те харесва,ти я харесваш ... So what's the problem?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Лапе съм и нямам опит в тази ..част от живота...а и ако нямаше проблем нямаше да питам
![]()
Последно редактирано от raror : 02-16-2012 на 16:31
опознайте се и не я карай да прави първата стъпка, и под опознаване имам предвид да излезете навън ( на кафе, в някой парк и т.н.) , а не да стойте пред компютрите и да се опитвате да създадете романтика чрез емотиконти и най-ВАЖНОТО опознай я ( какво харесва, музика, зодия, рождена дата и др. ) и така надявам се да се получи![]()
Успех !!![]()
Просто излезте, всичко ще си дойде от само себе си. Не позволявай приятелите ви да ви уреждат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
По-добре да излезете на вън, от колкото да си чатите в фейсбук/скайп.
Благодаря на всичкиутре [18] излизаме
"детска радост" извинете ме
та кажете ми примерно как да се държа, кво да праа.. ала-бала
Засега: значи купил съм `и една плошка, кученце.. да `и го дам и на сок? Но не искам само с това да приключи "излизането" .. много бих искал Sh@d0w , Chacho & Valdesbg да дадат своето мнение, тъй като забелязвам, че дават компетентни отговори и ги гледам из целия форум по тема "Любов"
Бързо, че имам време до 9 часа
пък и моля да ми кажете какво да внимавам да НЕ правя, че да не още плескам още от 1-вия път..
![]()
Последно редактирано от raror : 02-17-2012 на 21:11 Причина: пунктуационна грешка от мен :)
Авторе - най-добрия учител е практиката. Няма как да си перфектен от първия път. Плюшката според мен не е много удачен вариант, ама.. щом си я взел вече. Инак излизате на сокче/сладкарница. Сядаш до нея, и почвате да си приказвате. Ще усетиш ако има симпатии към теб, и тогава може да си тръгнете, като я хванеш за ръчичка. Малко е кофти времето навън, ама нищо. Може да се разходите ако не ви е студено, и тя би трябвало да се усети накъде отиватнещата. И няма да се дръпне на целувка.
А ако усетиш че няма симпатии към теб(по принцип допусни и тоя вариант, за да не си изненадан) след сокчето - може да приключите
И тъй, успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А сега великият въпрос "какво да не правя на първа среща"![]()
![]()
Трудно е да се опише но като цяло има една златна формула известна ни на по-възрастните и по-опитни младежи....
Зaвeди я в мнoгo пpиятнo мecтeнцe - бapчe или ĸaфeнe, и paзгoвapяй, paзгoвapяй, paзгoвapяй. Зa вcичĸo нa cвeтa: зa живoтa, зa poдитeлитe, зa yчилищeтo, нaчaлницитe (пoдчинeнитe). Kaтo пpaвилo e дocтaтъчнo дa й зaдaвaш нacoчвaщи въпpocи.
Жeнитe ca гoлeми любитeлĸи нa тeмa "гoвopeнe бeз ĸpaй", тaĸa чe пpocтo й зaдaвaй пoдxoдящи въпpocи и cлyшaй, oт вpeмe нa вpeмe ĸимaй, пpaви й няĸaĸви ĸoмeнтapи, зa дa e виднo, чe взимaш yчacтиe в paзгoвopa. Πo-пpocтo oт тoвa нямa!
Aĸo нeзaвиcимo oт ycилиятa ти, paзгoвopa въpви тpyднo - тoгaвa зaпoчни дa гoвopиш (cпoмни cи cъщитe тeзи въпpocи), oт вpeмe нa вpeмe вмъĸвaй вицoвe, cмeшни иcтopии.
И така 1-2-3 часа, изпрати и я до тях и толкова - бъди перфектният джентълмен.
Вече на втората среща можеш да предприемеш нещо.
Вместо да седнеш срещу нея, седни до нея - сложи небрежно ръка в/у нейната, гледай я по-често в очите. На изпращане можеш да я целунеш.
Имай предвид 2 неща: за да си хванеш приятелка - трябва да си търпелив. За да правиш секс за една нощ - нахокан и остроумен.
В крайна сметка ти си човека и ти решаваш.
ако имаш въпроси пиши ми на лично
сърдечно,
иван
Последно редактирано от thefolenangel : 02-17-2012 на 22:39
Ванчо, преиграваш много жестоко. Зайчетата ще ти се вържат. Само не забравяй че в гората има и вълци![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Здравейте .. та плана беше да сме сами .. но уви-тя дойде с 1 момче и 1 момиче [добре, че са ми познати, иначе щях да умра..] та разходихме се насам-натам .. разхождахме се продължение на 1 и половина-2 и накрая всички си тръгнаха .. останахме аз и тя нали .. поговорихме си малко, изпратих я. Та гледах един филм [V for Vendetta, в който няма нищо свързано с любов] .. та през целия филм мислех за нея .. (филма беше 2 часа-представете си и продължавам да мисля за нея..) кога пак да я поканя да излезем, че сега сигурно денонощно тя ще ми е в главата.. не че лошо ама.. не мога да се съсредоточа над нищо ..
Опатил си я![]()
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Сашкоо .. я недей така !!![]()
Аз с мойта бях по същия начин,каза ми,че е луда по мен и аз и казах,че много я харесвам.И разходихме се и както си седим на една пейка тя постоянно ме гледаше и ми се усмихваше и накрая едва издържах и лекичко я придръпнах и я целунах и тя се зарадва и от там нон-стоп.Сега сме 4 месеца бурна любов без спънки<3 Просто давай,иначе ще я изпуснеш,не си губи времето
![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Разбирам тено главния въпрос ми е кога отново да я поканя? :S И за миг поне да помисля за нещо друго .. -_-
Ем братленце казваш й просто..здравейй искаш ли да се видим тая седмица..например на боулинг на билярд,да се разходите,времето ще е от 7 до 10 градуса,просто го направи иначе си във фал![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
ако не си сгафил - доста добре. дори несъзнателно, момичетата използват този трик да доведат някоя приятелка или нещо такова, за да имат подкрепа, а това, че ти си се държал нормално е най-доброто нещо, което си можел да направиш..![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
човек, момче съм, но имам доста приятелки.. до колкото познавам момичетата, ако и тя е на 12-13 е нормално да си доведе някоя приятелка, защото момичетата на тая възраст се чувстват неуверени, просто са свикнали да са с някой близък приятел за увереност (та те пикаят заедно, камоли...) Ако живее близо до вас я покани някъде (не знам по кафета ходиш ли) ако не ходиш. тогава на някоя пейка или беседка, нещо такова... опитай се да я впечетлиш и виж какво ще стане, както разбрах, тя също те харесва. В такъв случей остава само да направиш първата крачкатова вероятно ще ти е проблем, въпреки, че на 12 години нз как "тръгвате"
дали с "искаш ли да станем гаджета (rofl)" или с целувка... УСПЕХ !!!