- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата...
Здравейтее... имам един въпрос. Може малко объркано да стане но дано ме разберете. Когато едно момче/мъж се възбуди ... долу започвало да го боли? Това вярно ли е ? И има няколко варианта или сам да си свърши работата или да прави секс. Това аз за пъви път го чух и ... затова пиша тук. Казаха ми че не ставало при всички момчета, болката била страшно гадна ;д и продължавало към час, час и половина. Написах всичко което на мен ми казаха и с две думи така ли е или не ?
FACEPALM !!!!!!!!!! Бързо някой да ми намира картинка !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да го боли?! Започва да боли ,ако дълго време е надървен и не може да изпусне напрежението.
maDamn
Хах.. някой май просто се чуди как да си изпроси секс от теб.... Избави го от болките момчето![]()
^ слушай горе кака си и просто му пусни на момчето
Иначе варианта това да стане е да има ерекция над 8 часа.
хаха впрочем dream1707 това и предполагах се опитва да направи. ;д Ама май няма да го избавя от болките скоро, ето сега задето ме лъже ще търпи ;д : )
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
И 12 часа да си надървен, не би трябвало да усещаш болка...
Проси си секс момчето. :д
На кви години е?
Сега какво да разбирам лъже ли ме за да си изпроси единия секс или просто е едно от момчетата които ги боли като се възбудят? ;д На 18 е ... но досега е бил с 1 момиче, доколкото разбрах.
Абе да колко годишен трябва да е та да си мисли че ще му се хване на тая глупост ако го боли си има някъв проблем ама ме съмнява![]()
LovEsIckk
Мъжко съм !
LovEsIckk
Мъжко съм !
Ебати олигофрена.
Иначе болката е от това, което DragonLady описа, така наречения "синдром на сините топки". Ако се възбудиш много и не свършиш дълго време, почват да те болят топките. Кажи му да си удари една чикия и да си лега, педофил.
@floppy, викни някоя кака да те потърка долу и да си тръгне, да видиш как буквално ще почне да те боли хуя за нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
LovEsIckk
Мъжко съм !
Едно е да го надървиш, друго е да се мачкате с гаджето 2 часа, но да не се опънете, щото вашите са в другата стая, примерно. После ще имаш чувството, че носиш гюлета. И не става на въпрос за седмици, а за няколко часа след случката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Говорим не само за вдигане, а за дълго време да е надървен и да няма възможност да свърши , порядъка на няколко часа. Случвало се е , при бившия ми го имаше тоя момент, а и с приятели от мъжки пол като съм си говорила , са ми споделяли за подобен проблем.
maDamn
Пак се съмнявам но може ддз .. Аз не съм чувал и не ми звучи правдоподобно но щом казваш!
LovEsIckk
Мъжко съм !
Чисто биологично, от свръхпроизводство в тестесите се задържа голямо количество сперма и болката е лека, но тъпа. После стреляш като РПГ.
По принцип и при мен е същото но без болката може да е индивидуално знам ли и все пак ми се струва тъпо![]()
LovEsIckk
Мъжко съм !
Коя част от заглавието не разбрахте ?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!