Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
с коя част от тялото си ги привлече така? Все повече съм ти навит.
Хе-хе, не си привличам мъжете така.Що се отнася до връзки, де.
Единият съм го привлякла още, когато бях по-невзрачна, другият..Всъщност нещо подобно, по негови думи. Иначе са имали и по-готини /външно/ приятелки от мен, с по-хубави полови дадености, така че не мисля, че е заради това.
И все пак аз съм ги притискала за секс, а те са се дърпали първоначално, което ми говори достатъчно за намеренията им. (Бахти, защо при другите момичета е обратното? )
Обаче не говоря само за секс, ако беше само секс въобще нямаше да размишлявам толкова, просто щях да си ги чукам и да не ми пука.
Става въпрос за хора, които ме обичат до толкова, че да поставят щастието ми на първо място и приемат да имам и двамата (сексуално и емоционално (и при това най-вече емоционално)) - затова е сложно.
Иначе и с двамата водим страхотни разговори на всякакви теми, имаме общи интереси, общи виждания, прекарваме си времето хубаво и етц. фактори, които карат хората да са заедно.
Иначе със сигурност има и физическо привличане, без него не може. Даже и аз съм привлечена физически (колко шокиращо, нали!?).
Обаче с към коя част от мен са конкретно най-привлечени - убий ме, нямам си и на идея.
Иначе, ако си ми навит и искаш да учавстваш мога от любовен триъгълник да го направя на квадрат... Това в рамките на шегата, разбира се.