.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Не мога да продължа без него..не мога ;(((

Не съм на себе си..немога..! Историята се повтори - в последствие ще разберете как..
    Момиче на 15 съм...Преди повече от месец забелязах едно момче в училище, до сега не го бях виждала , но това е обяснимо - нова съм.Силно ме привлече още щом го видях та така до днес..Виждах как ме проследява с поглед как ме гледа..да, но както ще кажете вие, аз и още много хора - това не значи нищо...не го познавах, не знаех нищо за характера му..приятелите ми знаеха - някои го познават от преди и ми казаха ..момиче ще съжаляваш, той не би тръгнал с теб, а тръгне ли - ще те зареже на 1вата седмица, той е женкар обича да ги сменя всяка седмица..Тези техни думи ме плашеха.Дойде един момент, в който той разбра благодарение на една моя "приятелка", която е от класа му...веднага щом разбра, дойде при мен а аз така се притесних..беше целия червен..казахме си само здравей...на няколко пъти тръгваше към мен и се втръщаше...защото аз глупачката се отдръпвах..после пък той започна да бяга, не ме прие във фейсбук..въпреки, че пращах от няколко профила даже..едно мкомче от класа ми му предаваше всичко което казвам за него..като "гръм от ясно небе" ми дойде факта, че от втория срок няма да е в същото училище..защото е много буен и училищното ръководство го бяха сложили под свършен факт.В псоледния ден на 1вия срок той беше почти през цялото време в нашата стая..демостративно ми показа отпусното си, гледаше ме почти постоянно..след като свършихме училище аз излязох навън и застанах до дворната врата с едно момиче, след няколко минути той мина покрай нас..по-късно се върна запъти се към мен, бутна се в мен и продължи..докато минаваха покрай нас приятеля му ме посочи и каза " тази, която харесваш ли"... после аз си тръгнах, а той дойде по мен, като се има в предвид, че той никога не минава от там.От тогава не го бях виждала..до вчера.В този интервл аз търсех всичко което е било близо до него.. и така се привързах към най-добрия му приятел..опитах се да си втълпя, че го харесвам..и успях - той е наясно, но до вчера, когато незнайно акк в едно от междучасията се появи не го бях виждала от края на 1вия срок, като го видях бях като призрак седя и го гледам в очите, както и той мен..влязох в стаята и нензма какво ми стана почнах да плача..след мен той влезе в стаята ми и ме погледна, в това време го викна приятеля му и предполагам, че му е казла , че " аз уж го харесвам" - не не го харесвам, всичко беше опит да забравя другия, но не се получи..следващият яас той влезе в часа ни..не спираше да ме гледа колко тъжна съм как плача..всичките му приятели намираха поводи да се смеят, а ой седеше полубезжизнено и ме гледаше..след което си тргна..от вчера рухнах..искам отново да е при мен,...искам само да го видам по често, дори без да е с мен..просто да е близо до мен...обичам го..нензависимо какъв е дали е женкар или сваляч.. искам го до себе си..не зная как да продължа ..не мога ..помогнете ми...моял ви...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от niq17
    Не съм на себе си..немога..! Историята се повтори - в последствие ще разберете как..
    Момиче на 15 съм...Преди повече от месец забелязах едно момче в училище, до сега не го бях виждала , но това е обяснимо - нова съм.Силно ме привлече още щом го видях та така до днес..Виждах как ме проследява с поглед как ме гледа..да, но както ще кажете вие, аз и още много хора - това не значи нищо...не го познавах, не знаех нищо за характера му..приятелите ми знаеха - някои го познават от преди и ми казаха ..момиче ще съжаляваш, той не би тръгнал с теб, а тръгне ли - ще те зареже на 1вата седмица, той е женкар обича да ги сменя всяка седмица..Тези техни думи ме плашеха.Дойде един момент, в който той разбра благодарение на една моя "приятелка", която е от класа му...веднага щом разбра, дойде при мен а аз така се притесних..беше целия червен..казахме си само здравей...на няколко пъти тръгваше към мен и се втръщаше...защото аз глупачката се отдръпвах..после пък той започна да бяга, не ме прие във фейсбук..въпреки, че пращах от няколко профила даже..едно мкомче от класа ми му предаваше всичко което казвам за него..като "гръм от ясно небе" ми дойде факта, че от втория срок няма да е в същото училище..защото е много буен и училищното ръководство го бяха сложили под свършен факт.В псоледния ден на 1вия срок той беше почти през цялото време в нашата стая..демостративно ми показа отпусното си, гледаше ме почти постоянно..след като свършихме училище аз излязох навън и застанах до дворната врата с едно момиче, след няколко минути той мина покрай нас..по-късно се върна запъти се към мен, бутна се в мен и продължи..докато минаваха покрай нас приятеля му ме посочи и каза " тази, която харесваш ли"... после аз си тръгнах, а той дойде по мен, като се има в предвид, че той никога не минава от там.От тогава не го бях виждала..до вчера.В този интервл аз търсех всичко което е било близо до него.. и така се привързах към най-добрия му приятел..опитах се да си втълпя, че го харесвам..и успях - той е наясно, но до вчера, когато незнайно акк в едно от междучасията се появи не го бях виждала от края на 1вия срок, като го видях бях като призрак седя и го гледам в очите, както и той мен..влязох в стаята и нензма какво ми стана почнах да плача..след мен той влезе в стаята ми и ме погледна, в това време го викна приятеля му и предполагам, че му е казла , че " аз уж го харесвам" - не не го харесвам, всичко беше опит да забравя другия, но не се получи..следващият яас той влезе в часа ни..не спираше да ме гледа колко тъжна съм как плача..всичките му приятели намираха поводи да се смеят, а ой седеше полубезжизнено и ме гледаше..след което си тргна..от вчера рухнах..искам отново да е при мен,...искам само да го видам по често, дори без да е с мен..просто да е близо до мен...обичам го..нензависимо какъв е дали е женкар или сваляч.. искам го до себе си..не зная как да продължа ..не мога ..помогнете ми...моял ви...
    Да видим дали съм разбрал:

-Гледали сте се, викали сте си здрасти, но не сте успяли дори по Фейсбук да се свържете
    -Изгонили са го от даскало и той те е бутнал
    -Горните събития са те накарали да си внушиш, че харесваш приятеля му
    -Видяла си го отново за първи път откакто те е бутнал
    -След всичко случило се си разбрала, че го обичаш безусловно

Според мен, ако наистина го харесваш, трябва да го бутнеш и ти възможно най-скоро, преди да си рухнала тотално.
    Последно редактирано от Chacho : 02-17-2012 на 06:55
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Точно така разбрал си ..предполгам, че ще идва по-често вече, но ние не си говорим..

Много ми се иска да ти помогна, но като се замисля, досега май не съм бил в подобна ситуация. Може би ще е най-добре да изчакаме някой от останалите потребители да прочете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много благодаря за отделеното време наистина много

Моля.

10б

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Извинявай, че ще бъда малко груба... Но не се филмирай чак толкова.
    Да, вероятно първата ти любов, нормално е за тази възраст, имаш чувства и прочие.. някак ново е за теб. Но това не означава, че не можеш без него, чак до там недей да се филмираш.. Ще го преудолееш, може да ти е трудно, но не е невъзможно.. Другия вариант е просто да се опиташ да се свържеш с него.. Първоначално се запознайте и общувайте по някакъв различен начин от здрасти и бутания...

Мисля че любовта ти е меко казано пресилена. Лично мое мнение е но все пак, не мисля че, можеш да се влюбиш силно в някой с когото не си си разменила и 2 приказки както се казва. Може те да привлича, но за лобов е малко невероятно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, че не е вече в твоето даскало, не значи, че е изпаднал от лицето на земята.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Кат неможеш слагай въжето и тва е.. Кво да праиш..

Както преположих и днес дойде..отново гледаше..бяха застанали пред дворната врата и аз като си тръгнах смениха мястото където бяха с мято коеот имаше изглед към мне...

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    И какво като са сменили мястото?? Пак ли те гледаше ??
    Според мен ти сама си си виновна защо си допуснала да кажеш на приятеля му, че го харесваш, така нещата стават още по зле за теб.
    Следващият път като мине и ти се блъсни в него, да види, че все още имаш чувства и го забеляжзаш.

Супер фен Аватара на Glamour92
    По-хладнокръвно друг път.Когато отново дойде до училището ви,вместо да цивриш и той да те гледа апатично как тъгуваш-отиди,погледни го в очите самоуверено,усмихни му се и му кажи нещо-може да подметнеш някоя шегичка,може да го попиташ как е в новото му училище-ти си реши,по-добре го познаваш от мен =)) Ако те отреже,хващаш си шапката и отиваш показно на лафче при някое другарче-колкото и вкиснато да се чувстваш-не е нужно да се показваш като слабохарактерно създание пред това момче-това просто е губеща тактика при всички случаи...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Спрете гледането и почнете възможно най-скоро с бутането, защото ще изчезне тръпката от първия срок.

А дали я има тръпката в него ?..и днес дойде и пак гледаше по същия начин, този път се направих, че не го виждам, подминах го хладнокръвна..както казха още в самата тема нензма защо мсиля, че ще започне да идва по-често и познах.

Всъщност ти искаш да сте близки,нали? Ако е така,няма да е достатъчно да го подминаваш "хладнокръвно" като малка гара
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Уфффф, тва беше най-очевидния ми сарказъм.

Слушай сега, за цялото това време не се е случило нищо между вас. Каква тръпка да има, като само те зяпа, а ти се филмираш само в собствената си глава? Казвали сте си здрасти и те е отрязъл. Нито сте разговаряли като хората, нито сте излизали, нито нищо, а е минало толкова време. Ква обич, кви 5 лева? Харесваш го, той би те минал и това е.

Като искаш нещо повече, отиди при него, заговори го, излезте няколко пъти и виж как ще се развият нещата. Ако не стане, зарежи го и търси друг. Ще си съсипеш нервите, ако усложняваш нещата и стоиш пасивна.

Всъщност той ми каза здрасти и се опита да завърже разговор, но аз не му дадох възможност и си тръгнах, след което той показваше няколко опита да дойде и си се връщаше..после пък започна той да бяга

ем ...
    друг път да знаеш,че не се прави така
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

^+1

Искреността и естествеността са много полезни понякога. Ако имаш достатъчно самочувствие, можеш да му кажеш, че си искала да разговаряте, но си се притеснявала. Ще се опита да те отреже първите 2-3 реплики и после ще омекне.

Просто се опитай да завържеш някакъв разговор с него... Вместо само да го гледаш и да очакваш той да направи нещо, просто отиди при него, поздрави го и се опитай да разговаряте за нещо. Защото само с това гледане, до никъде няма да стигнете, защото и на него и на теб ще ви омръзне от това...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахахаа е сега виждаш какво ни е на нас момчетата, нали?

Той ти се поднася на тепсия ти го режеш и после мрънкаш че само се гледате?

Ако съм те разбрал правилно няма нужда да пиша и аз, че верно ще си сложиш въжето на шията. Хич не си падам по захаросаните балончета. Чачо ще се справи достатъчно добре

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Seriously? o.0
    I don't wanna live on this planet anymore!!

//Мисля, че те е бутнал нарочно, за да прикрепи за теб микрочип, с който да може да контролира нивата на хормоните и емоциите ти. Поздравления, сега си негова марионетка! Ти не избираш, как да се чувстваш.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    скъпа ния,

универсален отговор няма, както и универсално решение.
    Всичко зависи от самата, ситуация от самият човек. Напърво време няма да е лошо да си изясниш 2 неща:
    ТИ харесваш ли го?
    ТОЙ харесва ли те?

След това ако отговорите са положителни приеми ТИ действия, не ползвай приятели/приятелки...нали си играла на развален телефон - е получава се същото.

Но каквото и да стане, знай - няма незаменими хора! Има незабравими мигове!
    Taка, че живей за мига!

Ако имаш някакви въпроси, пиши ми на лично.

сърдечно,
    иван

Супер фен Аватара на nymphadora
    Каква любов,бе момиче?Та вие даже не сте си говорили..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си