- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да продължа без него..не мога ;(((
^то няма и нужда - Love is in the air
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
"Всъщност той ми каза здрасти и се опита да завърже разговор, но аз не му дадох възможност и си тръгнах".Eто с това трябваше да започнеш.Лошо е,че си го отрязала така,а и идеята с препредаване на информация от приятели не е много удачна.Личи си,че си много объркана.Успокой се,отговори си на въпросите на "thefolenangel" и бъди смела.Ако нищо не стане,значи този човек не е за теб,ако пък нещата потръгнат-какво по-хубаво![]()
Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!
Много благодаря, някак последния отговор ми даде смелост да действам по - смело..да аз съм си виновна определно, можеше поне да се запознаем тогава..но при първа възможност ще се опитам да задействам нещата..пропилях едниния си шанс и ако ако случайно още има някакви чувства и аз ги пропилея би съжалявала адски много..Според мен още в началото се разбра, че има интерес, когтао дойд епри мен след като беше разбрал...пък сега ще видим..или ще действам на 4 очи или с действия ще го предизвикам да ми каже или направи нещо
...ирония беше
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
иронията е безмислена![]()
Явно някоя мацка е разтопила сърцето на прослувутия "мачо" надявам се да съм аз..но дори да не съм бих била щастлива, че ще го научи да обичам..от както се видяхме в четвъртък..постоянно пише любовни статуси..не твърдя, че са за мен..но не отричам, че се съмнявам..беше сложил едно малко откъзче от песен, която описва нашата история нещо от рода " ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ЕН ТРЯБВА ДА ТЕ ВИЖДАМ, ЧУВСТВАТА ЗА ПОГРЕБЪНИ СИ МИСЛЕХ" ...смятам, че ще се разбере дали са за мен, ако продължава да идва толкова често в училище..не отричам, че се надявам и утре да додйе((
Надеждите водят до разочарования niq17
Запомни го от мен.
според мен на такава възраст не може да се говори за истинска любов
това е просто временно увлечение
залъжи се с нещо или с някой и ще ти мине
Е не мога да се съглася, че любовта на тези години не можела да бъде истинска..в тея години чувствата са най-искрени и чисти..все още не се интересуваме от някакви материални блага както някои по-глеми..
И все още не си минала през истински проблеми, за да видиш доколко са трайни, без да ги поддържа чорба от хормони. Но съм съгласен, че са по-чисти и затова ви е по-трудно да виждате нещата каквито са, просто не сте обременени с опит. Събери си самочувствието, заговорете се (например за това, че отново е в даскало и не си го била засичала от отдавна) и след малко приказки го питай за кафе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това не е обич, това е обсебване.
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
По своята съшност колкото и да го отричаме (момичетата) сме винаги привлечени от така наречените "лоши момчета".Като цяло дори и сега да си мислиш, че всички тези събития са били от изключителна важност за вашите взаимоотношения това не е съвсем така .Като вземм предвид фактите, че ти си на 15 около 9 клас той така и не разбрах на колко е, но е женкар ти си влюбена в него дори и да тръгнете дори приятелите ти са ти казали, че ще те зареже не сте комуникирали по никакъв начин освен гледане и слаби физически контакти, а на всичкото отгоре си се сприятелила с най-добрия му приятел.За мое съжаление много пъти сум виждала дори сама съм изпитвала на гърба си такива слъчки и в крайна сметка момчето си ходи и по други момичета теб те зарибява ама нищо повече ти оставаш с влюбването и мисълта за голямаа любов, а той за поредната бройка ... а и очевидно нямате много общо щом ти е отнело толкова дълго време да имаш някакъв контакт с него .. или той не е проявил желание
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
По своята същност колкото и да го отричаме (момичетата) сме винаги привлечени от така наречените "лоши момчета". Като цяло дори и сега да си мислиш, че всички тези събития са били от изключителна важност за вашите взаимоотношения това не е съвсем така .Като вземем предвид фактите, че ти си на 15 около 9 клас той така и не разбрах на колко е, но е женкар ти си влюбена в него дори и да тръгнете дори приятелите ти са ти казали, че ще те зареже не сте комуникирали по никакъв начин освен гледане и слаби физически контакти, а на всичкото отгоре си се сприятелила с най-добрия му приятел.За мое съжаление много пъти съм виждала дори сама съм изпитвала на гърба си такива случки и в крайна сметка момчето си ходи и по други момичета теб те зарибява ама нищо повече ти оставаш с влюбването и мисълта за голямаа любов, а той за поредната бройка ... а и очевидно нямате много общо щом ти е отнело толкова дълго време да имаш някакъв контакт с него .. или той не е проявил желание
Той е колкото мен.Да всички ми казваха, че ще ме остави, търсейки поредната бройка.Въпорсът е, че след малкото контакти с него аз останових обратното..винаги се изчервяваше, притесняваше и изглеждаше объркан, което не би биоло типично за един "женкар".От както се видяхме в четвъртък - за първи път от доста време - видях промяна в него след като ме видя толкова разтроена..от четвъртък насам той псотва някакви любовни текстове, песни..в една имаше нещо от еода " защо отново те видях чувствата си за погребъни смятах.'до сега почти не постваше такива неща, но в събота публикува повече от 5 в рамките на няколко часа...а и вчера 3ти ден подред дойде, разбира се за мен е още по добре да идва..но как така изведнъж прочви такъв интерес към училището ни, като и когато беше в него не идваше толкова често ;дд....дано додйе и днес..
Ако беше "женкар" не мислиш ли, че би направил опит да ти каже поне едно "здравей" или да ти пише, а не да идва в училището ти и да те гледа постоянно. Щом е бройкаджия би го направил. Най-грешното е това, че си мислиш "щом съм го накарала да се изчерви той се е променил коренно" това че той се е изчервил не означава че се е променил, това е чувство който всеки човек го има и го показва. Ако си толкова сигурна в чувствата му, че чак тука ни обеждаваш, показваш и успорваш мненията ни неразбирам какъв е проблема да го заприказваш.
qkakukla2 + 1
Щом такава бурна любов кипи между вас се вземете ... щом проявява интерес към теб покажи му и ти твоя интерес към него![]()
о_о Бурна ли каза? ... XDDDD
Скъпа Ния, разбирам че ти е приятно дори само да го зяпаш отстрани и да си въобразяваш, че идва за теб в училището, което УЖ ще рече, че и за него е достатъчно само да те гледа, но не мислиш ли, че е време за втори етап на връзката?
Айде, като дойде и утре, ходи го заговори и като се върнеш се похвали в темата, препрочети съветите на Чачо и действай ! >=D (*stiska palci*)
И....
hahahaha xD d best!!!
Последно редактирано от Himeralea : 02-26-2012 на 18:04