- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И като цяло изобщо...
Здрасти!
Прибрах си се от нощна, ударих един душ. и по законите на Който и да е спря да ми се спи.. а довечера пак ще се работи и трябва да се спи.. ама... пия си биричка и чакам да си ми се доспи и като цяло изобщо не ми пука за вас, но всички спят или са на работа и няма къде освен тук да си губя времето.
Все пак някой жив?!
Мерси за вниманието!
П.с. Имам си огромен ( АМА ОГРОМЕН) плюшен мечок и няма да спра да се фукам !
П.с.2: И тъмни сенки под очите си имам..
б*х ва, и вие сте скучни!
бирата е много газирана, а аз не пия газирано..стана ми тежко, но продължавам - трябва да се приспя някак ..
П.с. А, имам и вино!
П.с2. Не... прекално е .. рано някак си за вино.
А ЗДР !!
Оф...ама защо не се чувствам свежа и готова пак да ида на работа![]()
Блъснах се брутално във вратата, залитнах и почти съборих микровълновата .. и ся имам брутална синина на коляното и едно като напукани кръвоносни съдове под кожата.. боли ми
Нормално ли е да ми се пие водка по-често отколкото да ми се пие вода?
АМа аргументирай се... к'во е това сега? Защо да не е нормално ? И ако е нормално пак защо? Толкова обичам тази дума "Защо", че мисля да си я татуирам на физиономията.
водката е полезна за кръвообращението в тестисите
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нещо форума замрял ми се вижда. И защо активна тема не ми се маркира в жълто? :О
ще проветрим
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
дано помогне....много често взе да лъха така напоследък
Ай спиди гонзалес, зе ли там то у ВИНС-а простотиите бе?!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
а ма оу
101010101
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
кко ма занимавате с тоз миризливия ВИНС беИзобщо съм му толкова насъбрала и разочарована от него, че искам да отида да повърна по средата в сградата и да си замина!
Ахахахах да, да и аз съм имала някакви такива вътрешни желания! Я разкажи какво стана?!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...