- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с прическите и обема
Здравейте! Знам че има много такива теми но реших и аз да пусна една такава. Проблемът ми е с прическите и обема. Косата ми е много тънка нито гъста нито рядка - може би посредата.. От много време насам се чудя каква прическа да си направя и как да я направя обемна.. Аз не одобрявам много пресите защото изстощават косата това е ясно.. Тя е дълга някъде до средата на гърба ми..Преди месец я бях подравнявала и се бях направила на етажи но нямаше много разлика. Моля ви кажете ми някаква прическа която ще ми предаде повече обем защото косъма ми е много тънък и нищо не става .. До скоро мислех за филиране но после се отказах защото ще стане по-зле..Незнам вече как да я напрявя за да изглежда добре а не да стои прилепнала.. Благодаря предварително!)
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
с ролки?
10 букви
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ако искаш можеш да пробваш една рибя кост. Само намокряш малко косата си с вода.
Дършиш я така една нощт, на сутринта я пускаш. Не я разресвай много, защото става доста бухнала.
После може и да сложиш малко лак за коса. (по желание)
Друго: Може да пробваш един висок кок. http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...irstyle-06.jpg -(нещо подобно) Овърташ си косата доста и след това я придърпваш, за да може кокът да стане по голям. Също преди направата му си мокриш малко косата и я оставяш да стои.
При мен се получава, но горния вариант е по- сполучлив.![]()