.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Комплекси

Hybrid View

Комплекси

Имам комплекси относно ръста на тялото ми. Сигурно това е поредната тема, но искам съвет и полезни упражнения, които да издължат тялото ми поне с 5см. Виждала съм много други момичета като мен, които са ниски, но телата им са съразмерни а моето не е... всеки би казал, че съм джудже. Ръцете и краката ми са прекалено къси. Има ли някакви ефективни упражнения, които да помогнат да се издължа поне с 5-6см.
    Висока съм 148

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    години. . ??

Какво ще рече, че са ти къси краката и ръцете? Имаш ли някакви двигателни проблеми? о.о
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен
    споко ще порастнеш още

а на колко години си?!, защото до 20-25 години се расте
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

На 19. Поне с 5см искам да порасна. Супер смешно изглеждам. Много пъти ме питат що си толкова ниска. И нашите не са много високи, и явно всичко си е до ген за жалост, но аз изглеждам като джудже. Не съм просто ниска, а чисто джудже. Ужас...не искам да живея в такова тяло. Виждала съм много ниски хора, ама не изглеждат като джуджета за разлика от мен...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Ами доколкото знам това е до ген, няма как да го промениш ..
    Изчакай още мнения все пак..
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    баскетбол?
    Женско съм ;]

Banned Мега фен
    баскет,волейбол - поне 5/7 да тренираш по 2 часа.. у вас можеш да правиш упражнения някакви.. да се разтягаш.. ако имаш възможност се запиши на гимнастика.. просто за упражнения и т.н.,а не да се мъчиш да правиш шпагати и т.н. ...

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Е, щом си на 19, моето мнение е че няма начин с 7 см да пораснеш, най-много с 1-2.

Banned Мега фен
    ^ бтв. сега се сетих като спомена за годините.. преди години може би в стани богат участваше една жена,която е била ниска през целия си живот и един ден е решила и е почнала да прави някакви упражнения за разтягане [едното беше мисля че сядаш на пода и сгъваш краката от коленете,но не сядаш върху краката си,а те да са отстрани до дупето ;д .. и така си извиваш кръста назад - нещо като мост( дано да разберете какво имам в предвид) само че си седнала,а не направо с прави крака и да се изпънеш назад и да докоснеш земята с ръце] и тя каза,че на около 30 години е започнала и беше пораснала доста.. така че може би може да порасне на 19.. няма да е с някакви 10-15 см. но все пак.. само трябва да намери авторката подобни упражнения или направо както казах да отиде на гимнастика или фитнес с треньор..

Можеш ли да намериш видео от предаването?

Banned Мега фен
    ох... не мога.. не защото не ми се занимава,а просто беше от преди 2-3 години.. не помня как се казваше жената,която игра и изобщо.. много трудно.. но ти казах.. разтягай се.. можеш да правиш това,което ти описах.. просто от него имам спомен.. и други разтягащи

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Препоръчвам ти йога ! Стойката ти как е, права ли е ?

Преди беше права. Сега съм малко подгърбена и врата ми е изцъклен напреди като на тази снимка http://prikachi.com/files/186341G.jpg вероятно е станало от застояване от днес съм започнала тренировки момичета! Ако искате, казвайте полезни клипчета за разтягане!

Banned Мега фен
    ^ дам.. и аз нещо такова имах в предвид

Banned Мега фен
    ^ за прегърбването съм чувала,че е добре да лежиш на твърдо (на пода примерно) всеки ден поне по 10-15 мин.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Всеки с гените си..... да се издължиш с упражнения- нелепо ми се струва..
    Ако има такива такива упражнения няма да е лошо някой да вземе да ми каже :Д

Град
    София
    Стречинг и йога както вече споменах. В rutracker е пълно с клипчета. При правилна стойка, ще извадиш някой друг сантиметър, но не очаквай чудеса.
    Иначе за гръбначния стълб е добре да се спи на по-твърд матрак .

Мила,аз също имах този проблем с прегърбването.В края на миналата година си казах ще ходя изправена ..И така всеки ден лягам на паркета и си лежа и си беше супер и така всеки ден си лежа по 10 мин.И някак си не знам и аз как ,вече си ходя нормално.Аз също не съм висока 154 съм до преди няколко месеца бях 149.Страшно много се зарадвах .Аз съм на 20 .Правя упражнения -уж да се разтягам и ще продължавам ,защото не е много приятно да си нисък Но пък много мой приятелки са ниски и мога да кажа ,че си има и своите +......... и има решение на проблема-токчета
    ПлоВдиВ_____ПлоВдиВ_____ПлоВди В_____ПлоВдиВ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gigiii Виж мнението
    Аз също не съм висока 154 съм до преди няколко месеца бях 149.
    И само с изправянето на стойката ли постигна цели 5 сантиметра увеличение :О ?

Banned Мега фен
    ^ изобщо не е зле да си 155.. с едни токова 15 см. си идеал за жена.. аз също съм ниска и ? просто свикнах,а и като знам колко хора има като мен... авторката не е джудже - просто е по-ниска.. както има + и - да си висок така има и + и - да си нисък.. просто се приемете такива каквито сте..

anonymous708973
    Guest
    Твоят проблем е с пропорцията, не с височината. Дори да пораснеш 5 см, краката ти пак ще са по-къси от тези на останалите. Ще имат същото отношение към тялото ти. Това, което можеш да направиш, е да се запишеш на спорт за стойката, да внимаваш за килограмите и да си избираш подходящи дрехи. И никакви ботуши до коленете.

gigiii как така си пораснала 154? Само с лежане на пода? Какви упражнения правеше?? Опиши ги, дай клипчета.
    Хора много съм отчаяна ако остана под 150 за цял живот направо не знам
    Имаше едно момиче в Гласът на България и тя беше ниска и несъразмерна...видяхте ли с токчета колко смешно изглежда. За това избягвам токчетата, защото ако си нисък...по-добре да си ходиш с някви пантофки, нормални обувки. Ама токчета...на мен ми изглежда смешно. Но от миньонче до миньонче има голяма разлика...ти като приличаш на джудже никога няма да те сложат до миньончетата.

Не се тревожи толкова.Знам 4е никак не е лесно, защото имам много близък приятел който е на 22 и е около1.60.Знам че това ще го мъчи винаги, но се надявам с времето да го приеме.Той е абсолютно съразмерен , красавец, умен-студент е в момента и единственото което му липсва е приятелка.Искрено се надявам някое мъничко момиче да го хареса някога.Затова те разбирам напълно и ти казвам - ти си прекрасна такава каквато си

Banned
    Искам да попитам относно лежането на твърдо:как точно трябва да стане по гръб или по корем,по колко време и други подробности ако има.И аз имам изкривяване и ако това помага съм готов да пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си