- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да забравя едно момче?
Така с него се познаваме от братовчед ми от няколко години, но една вечер той ме намери във фейсбук и ми писа и започнахме да излизаме. Той ме покани в тях даже искаше да се запознае с родителите ми, но те заминаха и нямаше как... Преди една седмица се видяхме за последно и от тогава не ми е звънял само вчера ми писа след като се прибра от работа, той е на смени и се разминаваме и така...Аз постоянно мисля за него и съм много хлътнала, но щом той не ме търси не виждам смисъли искам да го забравя, да не мисля за него..някакви идеи?
Искаш да го забравиш, защото не ти е звънял от миналата седмица. Ти го потърси.... и се поинтересувай.
Щом искаш да го забравиш прекрати контактите си с него и толкова...
Олеле. Потърси го ти. Не става винаги той да е активната страна.
е, не. бива простотия бива ама... ти какво по дяволите искаш?? да седи нон-стоп на телефона, в противен случай няма смисъл да си с него, нали?? как те е намерил изобщо..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами ако съди по незаинтересованото ти на пръв поглед държание,той може и да си мисли,че на теб ти е все тая за него... Както останалите казаха-този път е твой ред да направиш крачка(крачка към него,не да биеш отбой,като го "забравяш")
Недей да се отказваш преди да си изчерпала всички възможности(ти очевидно не си) .Друг е въпросът,ако не просто не ти се занимава и търсиш въображаемата причина за отстъпа си у него.
Бтв,на колко е той?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Еми сигурно му е станало неудобно, че само той ти пише и чака ти да се сетиш за него.
BOY
^Не само неудобно,ами и безинтересно-аз ако бях момче,свалящо мацка,която се държи като дърво,също щях да се дистанцирам накрая ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Съгласна съм с горните коментари. Ако САМО заради тожа, че не ти е звънял, искаш да го зарежеш, недей! Не се отказвай толкова лесно. Просто ти му звънни този път и всичко ще е наред.
Ахааа, значи докато пича ти върви след полата всичко е 6 точки. Ама ако спре - майната ти, следващия.
Philosoraptor thoughs: Какво ли ще стане ако вземеш и ти един път да го потърсиш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всички май пропуснаха заглавието на темата : "Как да забравя едно момче?", а не ''Дайте ми съвет: да го потърся ли аз?"
Щом е преценила, че иска да приключи случая и да продължи, не разбирам защо трябва да бъде нахранена, че, видиш ли, искала да и се ходи по задника.
Клин, клин избива. - доказано клише.
Как да го забрави - като си седне на Д-то, не се навива за простотии и си учи уроците.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бих искала да ми кажете как да спра да мисля за момче което явно не му пука за мен. Ще го наричам Давид. Преместих се след 7-ми клас е ново училище,той е в съседния клас. Аз го харесах и накарах един общ пприятел да ни запознае,така де запозна ни след това започнахме да си пишем и така в продължение на 1 месец и в училището се виждахме,прегръщахме и си говорихме,но нищо повече. Аз се влюбих в него супер много и му казах,че искам сериозна връзка,той ми каза че не иска нищо сериозно в смисал всичко което е да е само в училище не можел да си замива с мен извън училище. Aз много се разочаровах и от тогава не си бяхме писали около 2/3 дни и в училището като се видихме се подминавахме и един ден случайно се видяхме аз бях с мои приятели,той беше с някакъв негов приятел и понеже мойта приятелка също е от нашето училище и тя го познава и отидохме да му кажеме здрасти той си подаде ръката и се поздрави с мойта приятелка и аз му казах '' на мен няма ли да ми кажещ здрасти'' и той ми каза,казах ти и аз не реахгирах и те после си тръгнаха нито сме говорили нито нищо и вечерта ми писа и ми каза ''как очакваш да ти кажа здрасти след като ти не ми казваш'' , аз му казах всеки път аз ли трябва да ти кажа здрасти и той млъкна.. и от тогава нито си пишеме нито нищо. Започнах да си пиша с неговия най-добър приятел който му е от класа и с него си станехме много добри приятели,започнахме да излизаме по кафета и естествено Давид беше с нас,но той си говореше с останалите и аз с останалите в смисал не сме си говорили аз и той,всеки отделно. И така до днес продължават нещата и не знам какво да направя адски много ми пука за него и не спирам да мисля за него ,имаме ваканция не се виждаме известно време и аз спирам да мисля за него и после пак почваме училише и пак го виждам и се влюбвам още повече,виждам че ме заглежда по коридорите,но нищо не прави.. Моля за съвет ?? Извинете ме ако имам правописни грешки.)
Последно редактирано от poli_4774 : 02-17-2012 на 22:29
Съветите ще са вариации на "Поеми инициативата"... Той не прави нищо,значи ако искаш историята да се задвижи,топката е в твоето поле
От друга страна се запитай-готова ли си наистина да наливаш усилия в потенциална връзка с момче,което доколкото разбрах не те възприема на сериозно?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами аз го търсих даже му писах смс.. обадих му се няколко пъти .. ама той все беше на работа
на някои хора им се налага да работят, защото не са в училище клатейки си краката и чудейки се кого да дразнят. имат мозъци в главите си. човекът е на работа, там той трябва да спазва определени правила, ти да не очакваш, че може да си седи и само по телефона да си приказва?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."