Всички май пропуснаха заглавието на темата : "Как да забравя едно момче?", а не ''Дайте ми съвет: да го потърся ли аз?"
Щом е преценила, че иска да приключи случая и да продължи, не разбирам защо трябва да бъде нахранена, че, видиш ли, искала да и се ходи по задника.
Бих искала да ми кажете как да спра да мисля за момче което явно не му пука за мен. Ще го наричам Давид. Преместих се след 7-ми клас е ново училище,той е в съседния клас. Аз го харесах и накарах един общ пприятел да ни запознае,така де запозна ни след това започнахме да си пишем и така в продължение на 1 месец и в училището се виждахме,прегръщахме и си говорихме,но нищо повече. Аз се влюбих в него супер много и му казах,че искам сериозна връзка,той ми каза че не иска нищо сериозно в смисал всичко което е да е само в училище не можел да си замива с мен извън училище. Aз много се разочаровах и от тогава не си бяхме писали около 2/3 дни и в училището като се видихме се подминавахме и един ден случайно се видяхме аз бях с мои приятели,той беше с някакъв негов приятел и понеже мойта приятелка също е от нашето училище и тя го познава и отидохме да му кажеме здрасти той си подаде ръката и се поздрави с мойта приятелка и аз му казах '' на мен няма ли да ми кажещ здрасти'' и той ми каза,казах ти и аз не реахгирах и те после си тръгнаха нито сме говорили нито нищо и вечерта ми писа и ми каза ''как очакваш да ти кажа здрасти след като ти не ми казваш'' , аз му казах всеки път аз ли трябва да ти кажа здрасти и той млъкна.. и от тогава нито си пишеме нито нищо. Започнах да си пиша с неговия най-добър приятел който му е от класа и с него си станехме много добри приятели,започнахме да излизаме по кафета и естествено Давид беше с нас,но той си говореше с останалите и аз с останалите в смисал не сме си говорили аз и той,всеки отделно. И така до днес продължават нещата и не знам какво да направя адски много ми пука за него и не спирам да мисля за него ,имаме ваканция не се виждаме известно време и аз спирам да мисля за него и после пак почваме училише и пак го виждам и се влюбвам още повече,виждам че ме заглежда по коридорите,но нищо не прави.. Моля за съвет ?? Извинете ме ако имам правописни грешки. )
Последно редактирано от poli_4774 : 02-17-2012 на 22:29