.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Според вас...

Здравейте наистина това е поредната тема с тъпи въпроси,но питам чисто информативно.
    Цикъла трябваше да ми дойде на 15 този месец,но закъснява,а до сега доколкото помня
    не ми е закъснявал.Падам си малко паника и си направих тест и той беше отрицателен
    знам,че е най безопасно с предпазни мерки и аз съм си виновна за излишните тревоги,това
    ще ми послужи за урок.Та въпроса ми е на какво може да се дължи закъснението ми ?По принцип
    от седмица и половина ми се е подул корема и ме боли като го натисна.Отделно разбрах,че имам цистит
    и от днеска го лекувам,и си мисля дали на това се дължи закъснението... И да в понеделник ще отида на гинеколог,но реших да ви попитам и вие какво мислите.

Цикъла може да ти закъснява от всичко, 2 дена не са много. Правила ли си секс без предпазване, когато си била в овулация. Сметни си и виж.
    И за да ти е мирна главата ползвай презервативи... не се научихте значи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Възможно е цистита да е повод за закъснението, но има и куп други фактори оказващи влияние като например: климат, стрес, напрежение, скорошно пътуване и тн. Щом теста е бил отрицателен няма повод за опасения от бременност.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не се шашкай от два дни, че чак и на лекар да ходиш. Изчакай още малко, нормално е понякога. Особено с тия промени във времето, тоя студ.

anonymous708973
    Guest
    Моят закъсня с над седмица тоя месец, направо бях сигурна, че сме сгафили нещо, но всичко се оказа наред.

От много неща може да ти закъснее. Например от студа и ниските температури напоследък

Ходих днес на гинеколог и се оказва,че имам киста но гинеколожката не е сигорна
    и утре отново ще ходя на екограф кара ме утре сутринта отново да си направя тест за бременост.
    Та въпроса ми и при кистата задължително ли се прави операция.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не, даже почти не се налага. Дават се хапчета,но всеки организъм е различен , зависи и колко е голяма кистата. В повечето случаи изписват лекарства!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си