- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Това вярно ли е според вас?
Здравейте.Аз съм млада ентусиастка за Германия...за съжаление прекалено млада.Майка ми не иска да ходи,но аз се опитвам да я науча на езика за да гледа възрастни хора.Много й се иска да излезе от тази държава,защото както знаете положението е трагично тук,но....тя е на 44 и не може тепърва да започне да учи език ,затова търся нещо друго.Видях това http://select-group.bg/selskostopanska_rabota и много бих искала някой да ме посъветва дали да се доверя на тази обява.Ако някой знае за работа там-гледане не стари хора или селскостопанска моля ви кажете ми!![]()
Виж, не мога да ти кажа дали обявата е легитимна-може всичко да и е наред,може пък само да ви приберат вноската и да офейкат-възможно е и да заминете,да ви счупят от работа и накрая да ви платят минималното...Работата е много тежка,бтв-то си и пише-8-10часа на ден,майка ти трябва да е напълно здрава физически(най-вече в кръста),дисциплинирана и да е свикнала на напрегнат труд под тежки условия-поне това знам от хора ,които са ходили на селскостопански бригади в Англия -изкараха си парите,но съвсем не им беше леко
Бтв,това изискване "само жени" е леко притеснително
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
На колко си?
Ами аз съм на 14.Карам 15тата година.8 клас и уча немски,но...както казах съм прекалено млада.Опитвам се да намеря работа за майка ми,но тя не знае език.Моля ви ако някой намери нещо,нека ми каже...ще се радвам на всяка подкрепа и предложение от ваша страна.
![]()
Според мен трябва да изчакаш, докато завършиш училище и след това да мислиш за заминаването си към Германия. Макар и България да е малка страна и да няма толкова големи възможности, може би ти ще постигнеш някакъв успех. Ако майка ти е решена да заминете и сама ще започне да си търси работа в интернет и да разпитва насам-натам. Недей да я насилваш, ако е рекъл Бог ще стане.