.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

обяснете това момичета

Момичета защо винаги се държите добре с момче което ви третира , убижда,базика (респект ли е ? ) , а с момчетата които винаги за отзивчиви към вас , правят ви услуги ,като цяло се държат добре , те сякаш са на 2 план , не ги приемате на сериозно .... не им обръщате внимание..

който ме обижда и бъзика главно ме дразни - не натрапчиво, разбира се ;д поне тези момчета са леко по-действени ;д
    и тъй като вие самите сте доста объркващи, често бъркаме бъзикането с харесване и внимание ;д

момчетата, които познавам и са отзивчиви и добри се намират ето тук:

a, да, не познавам такива ;д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

BrainlessROCKBABY, хаха много точно!

Защото не сме интересни. Момичетата искат тръпка някаква. Искат големите отворковци и напраени момченца, а ние оставаме незабележими. И после ми пишат ФБ статуси "Всички мъже са едни и същи". Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.
    Аз съм реалист.

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    който ме обижда и бъзика главно ме дразни - не натрапчиво, разбира се ;д поне тези момчета са леко по-действени ;д
    и тъй като вие самите сте доста объркващи, често бъркаме бъзикането с харесване и внимание ;д

момчетата, които познавам и са отзивчиви и добри се намират ето тук:

a, да, не познавам такива ;д
    Бургаските маняци ги знам аз . Не съди по тях за всички

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Ducati Виж мнението
    а ние оставаме незабележими
    Ей тук е отговора. Как да ви обърнат внимание като в повечето случаи се сливате с фона. Бъдете интересни и ще ви забелязват.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ей тук е отговора. Как да ви обърнат внимание като в повечето случаи се сливате с фона. Бъдете интересни и ще ви забелязват.
    дададдадададада!!!!!!!!!!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Защото не сме интересни. Момичетата искат тръпка някаква. Искат големите отворковци и напраени момченца, а ние оставаме незабележими. И после ми пишат ФБ статуси "Всички мъже са едни и същи". Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.
    Аз пък казвам следното...

"Ако имаше малко достойнство,нямаше да знаеш какви са всички мъже" ..

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Защото сте добри докато не ви се обърне внимание, след това ставате като другите.
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto Виж мнението
    Защото сте добри докато не ви се обърне внимание, след това ставате като другите.
    Възгордявате се!
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на Glamour92
    при мен поне случаят е такъв-въпросните "добрички" момчета прекалено много се вживяват в ролята си на принцове-пример-каквато и тъпотия да изръся,те ще започнат да ахкат и ихкат и да ме карат да си мисля "Щом тая глупост за него е мъдрост,колко мозък би имал той? " ,отделно,че като са толкова добри и съвестни ги е страх да предприемат,каквато и да е по-сериозна/решителна стъпка,преди да са получили потвърждение,че няма да получат резачка,друго-когато искам да видя докъде мога да стигна в исканията си,се оказва,че всъщност те нямат нищо против да им се кача на главата и да тропна там едно хорце О.о ...и така нататък докато се стигне до момента,в който момъкът не попадне в така наречената "приятелска зона",от която просто няма измъкване...
    Така наречените момчета от "лошата" порода пък (да не се бъркат с арогантните и нагли типове,които просто имат кофти характери) ти дават да разбереш,че не са ти в кърпа вързани,дават ти някаква тръпка просто и да,както казаха обичат да действат...показват ти най-доброто от себе си,виждаш,че се интересуват от теб,но в никакъв случай не са обсебени от мисли по особата ти-е,как да не се впечатлиш от такова момче?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    HE WAS FRIENDZONED. END OF STORY.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз съм на принципа каквото повикало - такова се обадило!

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^невинаги работи...понякога просто отвътре не ти иде да заобичаш обезумялото по теб момче/момиче
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от stone4 Виж мнението
    Момичета защо винаги се държите добре с момче което ви третира , убижда,базика (респект ли е ? ) , а с момчетата които винаги за отзивчиви към вас , правят ви услуги ,като цяло се държат добре , те сякаш са на 2 план , не ги приемате на сериозно .... не им обръщате внимание..
    Не й се сърди, и тя ще порасне и ще се осъзнае...и се пише Обида

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Chacho
    Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.

...или ми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Писах есе на тема " Ценностна система в днешно време" учителката засегна тази тема, как момчетата псуват, бият се и се държат грубо, а "момите" смятат това се "УаУ". Просто на днешната младеж и е сбъркана ценностната система. Харесват се: грубото държание, плюенето по пътя, абе все грешни неща, а ти искаш да харесват нормалните, прилични момчета. Трябва да попаднеш на момиче със " остарели разбирания " xD...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ^ Харесва се държание тип "селският ерген" - Мо'а пра'а сичко,майни!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на fenasf
    Това са жените.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Пък повечето и те не знаят какво искат.... ;х лошо ми става от такива.

при мен поне случаят е такъв-въпросните "добрички" момчета прекалено много се вживяват в ролята си на принцове-пример-каквато и тъпотия да изръся,те ще започнат да ахкат и ихкат и да ме карат да си мисля "Щом тая глупост за него е мъдрост,колко мозък би имал той? " ,отделно,че като са толкова добри и съвестни ги е страх да предприемат,каквато и да е по-сериозна/решителна стъпка,преди да са получили потвърждение,че няма да получат резачка,друго-когато искам да видя докъде мога да стигна в исканията си,се оказва,че всъщност те нямат нищо против да им се кача на главата и да тропна там едно хорце О.о ...и така нататък докато се стигне до момента,в който момъкът не попадне в така наречената "приятелска зона",от която просто няма измъкване...
    Така наречените момчета от "лошата" порода пък (да не се бъркат с арогантните и нагли типове,които просто имат кофти характери) ти дават да разбереш,че не са ти в кърпа вързани,дават ти някаква тръпка просто и да,както казаха обичат да действат...показват ти най-доброто от себе си,виждаш,че се интересуват от теб,но в никакъв случай не са обсебени от мисли по особата ти-е,как да не се впечатлиш от такова момче?

^^ кофти, ама е така... всички уж си примират по нърдове (горе споменатите), а те милите пак са си forever alone.. примерно братовчед ми си отговаря на описанието, copy-paste, а всичките мацки са му "само приятелки"... умен е, има си тяло, пич е, всичко като хората, обаче тъй е в нащо село ; ))

Зависи от момичетата, на които попаднеш. Не на всяка такова държание й се харесва, например аз не мога да търпя такива момчета, освен ако не го казват в кръга на шегата и то в нормата.
    Но както каза някой по-горе - трябва да попаднеш на момиче с "остарели разбирания".

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от MusicalCherry Виж мнението
    Зависи от момичетата, на които попаднеш. Не на всяка такова държание й се харесва, например аз не мога да търпя такива момчета, освен ако не го казват в кръга на шегата и то в нормата.
    Но както каза някой по-горе - трябва да попаднеш на момиче с "остарели разбирания".
    Или малки цици
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на reperw
    не съм чел всичко само въпроса на автора...

обаче знам,че ако се държиш добре с тях им ставаш приятел и никога не може да сте нещо повече,ако си харесаш някоя треа да я игнорираш да и покажеш,че си повече от нея и така тя ще види ,че си по силен от нея и така ще те хареса... жените харесват силни мъже т.е тия който не им обръщат внимание и не им пука какво говорят за тях а не някфи путьовци които им ходят по гъза...от личен опит ти го казвам щото така и харесах една и реших нали да се държа мило с нея и тя ме сложи при приятелите и сега като и казвам,че искам да сме нещо повече от приятели тя ми казва не искам защото приятелството ми е по-ценно.... да и пикам на приятелството.Аз тая грешка повече няма да я повторя... и мога да ти кажа ,че от 2 месеца не мога се се оплаче от липса на женско внимание...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си