- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- обяснете това момичета
Момичета защо винаги се държите добре с момче което ви третира , убижда,базика (респект ли е ? ) , а с момчетата които винаги за отзивчиви към вас , правят ви услуги ,като цяло се държат добре , те сякаш са на 2 план , не ги приемате на сериозно .... не им обръщате внимание..
Попаднал си на някоя сбъркана,сори.
който ме обижда и бъзика главно ме дразни - не натрапчиво, разбира се ;д поне тези момчета са леко по-действени ;д
и тъй като вие самите сте доста объркващи, често бъркаме бъзикането с харесване и внимание ;д
момчетата, които познавам и са отзивчиви и добри се намират ето тук:
a, да, не познавам такива ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Защото не сме интересни. Момичетата искат тръпка някаква. Искат големите отворковци и напраени момченца, а ние оставаме незабележими. И после ми пишат ФБ статуси "Всички мъже са едни и същи". Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.
Аз съм реалист.
Защото сте добри докато не ви се обърне внимание, след това ставате като другите.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
при мен поне случаят е такъв-въпросните "добрички" момчета прекалено много се вживяват в ролята си на принцове-пример-каквато и тъпотия да изръся,те ще започнат да ахкат и ихкат и да ме карат да си мисля "Щом тая глупост за него е мъдрост,колко мозък би имал той? " ,отделно,че като са толкова добри и съвестни ги е страх да предприемат,каквато и да е по-сериозна/решителна стъпка,преди да са получили потвърждение,че няма да получат резачка,друго-когато искам да видя докъде мога да стигна в исканията си,се оказва,че всъщност те нямат нищо против да им се кача на главата и да тропна там едно хорце О.о ...и така нататък докато се стигне до момента,в който момъкът не попадне в така наречената "приятелска зона",от която просто няма измъкване...
Така наречените момчета от "лошата" порода пък (да не се бъркат с арогантните и нагли типове,които просто имат кофти характери) ти дават да разбереш,че не са ти в кърпа вързани,дават ти някаква тръпка просто и да,както казаха обичат да действат...показват ти най-доброто от себе си,виждаш,че се интересуват от теб,но в никакъв случай не са обсебени от мисли по особата ти-е,как да не се впечатлиш от такова момче?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
аз съм на принципа каквото повикало - такова се обадило!![]()
^невинаги работи...понякога просто отвътре не ти иде да заобичаш обезумялото по теб момче/момиче
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Писах есе на тема " Ценностна система в днешно време" учителката засегна тази тема, как момчетата псуват, бият се и се държат грубо, а "момите" смятат това се "УаУ". Просто на днешната младеж и е сбъркана ценностната система. Харесват се: грубото държание, плюенето по пътя, абе все грешни неща, а ти искаш да харесват нормалните, прилични момчета. Трябва да попаднеш на момиче със " остарели разбирания " xD...
^ Харесва се държание тип "селският ерген" - Мо'а пра'а сичко,майни!!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Това са жените.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Пък повечето и те не знаят какво искат.... ;х лошо ми става от такива.
при мен поне случаят е такъв-въпросните "добрички" момчета прекалено много се вживяват в ролята си на принцове-пример-каквато и тъпотия да изръся,те ще започнат да ахкат и ихкат и да ме карат да си мисля "Щом тая глупост за него е мъдрост,колко мозък би имал той? " ,отделно,че като са толкова добри и съвестни ги е страх да предприемат,каквато и да е по-сериозна/решителна стъпка,преди да са получили потвърждение,че няма да получат резачка,друго-когато искам да видя докъде мога да стигна в исканията си,се оказва,че всъщност те нямат нищо против да им се кача на главата и да тропна там едно хорце О.о ...и така нататък докато се стигне до момента,в който момъкът не попадне в така наречената "приятелска зона",от която просто няма измъкване...
Така наречените момчета от "лошата" порода пък (да не се бъркат с арогантните и нагли типове,които просто имат кофти характери) ти дават да разбереш,че не са ти в кърпа вързани,дават ти някаква тръпка просто и да,както казаха обичат да действат...показват ти най-доброто от себе си,виждаш,че се интересуват от теб,но в никакъв случай не са обсебени от мисли по особата ти-е,как да не се впечатлиш от такова момче?
^^ кофти, ама е така... всички уж си примират по нърдове (горе споменатите), а те милите пак са си forever alone.. примерно братовчед ми си отговаря на описанието, copy-paste, а всичките мацки са му "само приятелки"... умен е, има си тяло, пич е, всичко като хората, обаче тъй е в нащо село ; ))
Зависи от момичетата, на които попаднеш. Не на всяка такова държание й се харесва, например аз не мога да търпя такива момчета, освен ако не го казват в кръга на шегата и то в нормата.
Но както каза някой по-горе - трябва да попаднеш на момиче с "остарели разбирания".![]()
не съм чел всичко само въпроса на автора...
обаче знам,че ако се държиш добре с тях им ставаш приятел и никога не може да сте нещо повече,ако си харесаш някоя треа да я игнорираш да и покажеш,че си повече от нея и така тя ще види ,че си по силен от нея и така ще те хареса... жените харесват силни мъже т.е тия който не им обръщат внимание и не им пука какво говорят за тях а не някфи путьовци които им ходят по гъза...от личен опит ти го казвам щото така и харесах една и реших нали да се държа мило с нея и тя ме сложи при приятелите и сега като и казвам,че искам да сме нещо повече от приятели тя ми казва не искам защото приятелството ми е по-ценно.... да и пикам на приятелството.Аз тая грешка повече няма да я повторя... и мога да ти кажа ,че от 2 месеца не мога се се оплаче от липса на женско внимание...