- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Понякога замисляте ли се..
Така, докато например се гледате в огледалото колко хубава двойка щяхте да сте със себе си?
И колко страхотни щяха да са отношенията ви, защото щяхте да сте с много умен и велик човек?
И много красив, и някаква много хармонично и яко изглеждаща двойка.
А?
Късният час не ти действа добре май![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Рядко... В такива патови моменти съжалявам,че не съм се родила хидра,за да се пъпкувам,после пак и пак и пак и след като си нароя цяла колония ,да си основем селище край някое езеро и да могат хората по света и у нас да минават и да ни се любуват...Светът щеше да изглежда другояче
После започва да ме боли глава,да залитам и да ми се гади :/
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Бтв,сега се замечтах колко хубаво би било да се срещна със себе си в момчешки вариант...И взех да се чудя дали бих се влюбила в такъв човек-все пак ще споделяме общи възгледи,разбирания,ще можем да разговаряме без да спираме по цял ден,да си мълчим,когато ни се мълчи...или е възможно по-скоро ще го намразя,тъй като ще виждам собствените си недостатъци пред очите си, до един,без изключение ... хм,стана късно май
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
щях да съм ебати якия пич хахахаххаха
момиче
Щях да съм арогантен (в най-хубавия смисъл на думата), саркастичен, циничен и готин плейбой.
(който да не държи грам на алкохол :д)
^ Барни Стинсън 2,може би?!
Да,мисля че щях да съм си супер от мъжки пол и много ,ама много щях да се кефя на женското АЗ...
maDamn
Вие нещо съвсем се отплеснахте. Понякога се замислям над мисълта на Айнщайн за вселената и човешката глупост... само се убеждавам колко е бил прав.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хахах, мда, ако познавах себе си в мъжки вариант това определено щеше да е голямата ми любов. По-често обаче си мисля колко ми се иска да си имах брат близнак.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.