.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Голяма грешка, голяма...

Аз съм 8 клас . И реших да се приместя от училището в което бях (то е от 1 до 12 клас) . И отидах в друго училище , но чак сега разбрах че съм сгрешил... И искам да се върна там обаче там няма География , Химия , Физика и т.н. Има повече Английски . А в училището където съм имам География , Химия , Физика и т.н . Чух , че няма начин да се приместя . Някой знае ли дали ВСЕ ПАК има някаква възможност и каква е тя... ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мисля, че можеш, но не същият срок или същата година. И какво значение има какво се учи и какво не? За какво съжеляваш, за учението или за хората там? Не ти се учи английски там като гледам. Я си стой в това училище и толкова.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Мисля, че можеш, но не същият срок или същата година. И какво значение има какво се учи и какво не? За какво съжеляваш, за учението или за хората там? Не ти се учи английски там като гледам. Я си стой в това училище и толкова.
    Виж в това училище е супер . Оценките ми са супер , приятели всичко.. Но някак си не съм щастлив .... Да каже , че съм добър ученик ще ви излъжа, не обичам да уча не ми е в кръвта. И прав/а си за английския . Може би просто не съм свикнвал с толкова малко хора в това училище ... В старото имаше към 1500 човека някъде ( на 2 смени ) апък в това са малко....... Немога и аз просто да си го обясня... Мисля ,че има значение защото в старото ми училище се водят " Нулев Клас " докато аз не се водя така

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е нормално е да не си щастлив в началото. И аз съм се местила и то не по мое желание, но не съжелявам. Защо трябва да се отказваш и да се връщаш? Имаш приятели, ще намериш нещо хубаво в новото училище. То може и да ти донесе по добро образование, повече успехи. Какво значение има хората колко са? Нали не си сам, имаш приятели.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Искаш да ми кажеш, че си бил в СОУ ( те са от 1-ви до 12-ти клас ) и училището е с разширено изучаване на английски език и затова в 8-ми клас САМО няма тия предмети, 'дето изреди.
    Възможности има , говори с директор, родителите ти , попитай някой, все някой ще знае.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

До колкото знам можеш да се преместиш от гимназия в СОУ,просто трябва да си 9ти клас

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    VUI VUI KO SHE PRAIM SQ MANQK

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си