- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И аз да си споделя :(
Явно и аз трябва да споделя. Направо не знам как да започна, не знам какво искам- не пиша нито за съвет, нито за съчувствие, може би искам просто да си споделя- там където малко хора ме познават. След почти 5 годишна странна връзка може би дойде и краят. Не искам да свършва адски много го обичам, адски много съм привързана и не знам какво ще се случи от тук нататък, притеснявам се от утрешния ден, от утрешния ден без него. Толкова ми е празно и болно в момента, все пак това е една голяма част от живота ми, а вероятността да останем приятели едва ли- може да си го обещаваме, но няма как да се получи. За момента искам да си остана сама, наранена съм достатъчно. Но когато дойде момента за ново момче- изпитвам страх, не искам да опознавам никого, с НЕГО се чувствам/х сигурна, знам какво прави във всеки един момент. И на всичкото отгоре не ми е само до това, нямам на кого да се опра- не искам да натоварвам майка ми с моите проблеми, а приятелите ми веднага почват да говорят кой кого е наранил, кой какво е направил, това няма никакво значение- били сме заедно обичаме се, каквото и да е било било е.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Съжалявам за раздялата ви. Каква беше причината да се разделите? Мислиш ли,че е възможно пак да се съберете ?
Ами ние все още окончателно не сме се разделили, но на там отиват нещата. Ами да, доста пъти сме се разделяли и събирали, но този път не е като другите. Явно му набиват някакви неща в главата да се прави на такъв какъвто не е (ходи на бригада и след нея яка промяна) аз знам, че няма друго момиче, но просто отношението му към мен изобщо не ми харесва.
Промяната винаги е плашеща. Колкото и клиширано да звучи - времето ще оправи всичко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защо не му организираш нещо романтично и приятно , да останете на саме,да споделиш какво чувстваш. Много време сте заедно,би трябвало да те разбере..Може отношението му да се е променило,защото минава през някакъв труден период?
Да и аз си го мисля, затова и все още не предприемам нищо- но разговора в последно време много куца, имам чувството, че нещо го притеснява винаги бих го изслушала, да мине малко време, да преосмисля нещата като цяло.
fenkaaaa на 21
Според мен една почивка от връзката би дошла много добре и на двамата. Все пак това би било време, което всеки ще има за себе си и за своите мисли. Аз поне не виждам друг вариант за момент, не че съм особено просветена, но това е мнението ми. Все пак успех, дано се опрвят нещата.
След всяко лошо нещо идва и нещо хубаво.Може пък и да е за добро.Не се притеснявай щом е почнал да се държи с теб както не трябва го забрави ще доиде някой по-свестен и ще видиш,че ще си мн по-щастлива от преди.Само не се предавай.
![]()
Виж сега незабравими хора НЯМА! Има незабравими мигове, затова живей за мига. Помни това което си изживяла с него, и върви напред към бъдещето. КАКВОТО БИЛО - БИЛО!
+това си само на 21, какво очакваше от тази връзка? Да се ожените? Нормално е връзките да приключват. НЕ СИ ВИНОВНА ТИ!
Съветът ми от моята практика е следният - приключи тази връзка, от събирания и раздели никаква полза (ти си го и усетила сигурно. Никога не е същото както преди,след като сте се разделили и събрали след това)! И след такава емоционална и дълга връзка бъди сама поне едно 4-5 месеца, не се спускай в нищо ново, защото точно тогава когато човек е най-емоционално "раздран" тогава прави най-големите грешки!
Aко имаш въпроси пиши ми на лично.
сърдечно,
иван
Всяко начало си има и край. Не знам що се правите на изненадани и си кривите душата. Вечни розови балончета, завинаги заедно няма. Дори и всичко да върви по вода един ден един от двата умира. Face it!
Друго - учудвам се как може дотолкова да се срастнеш с даден човек че да не можеш да съществуваш самостоятелно и да си самодостатъчен. Нещо като паразит. Така го виждам аз подобно поведение. Тука не говорим да си безчувствен. Говорим за елементарната потребност да се чувстваш завършен пълноценен индивид без да е необходимо нищо друго.
Авторке - ще поревеш малко, накрая ще видиш че има живот и извън черупката. Вземи поработи над себеси като начало, да не се наага да зависиш от някой друг за настроенията си и утрешния ден. Наистина прекалено лигаво и детиснко ми е поведението ти за да ти кажа нещо друго. При все че си на 21.
П.П. Ако имаш няккаъв въпрос - тогава може и да ти отговоря по конкретно. Ако не - мрънкай си някъде другаде. Виртуалната реалност няма да ти помогне по никакъв начин.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нормално е на този етап да те плаши и да не приемаш мисълта за друг. Така де, нормално е да не можеш да си представиш, че те прегръща някой друг или като цяло, че си с друг. Ама пък и няма нужда да го има този друг. Просто се отдай на себе си, на мислите си, пренастрой си критериите и т.н. Не мисля, че в момента или след раздялата ви, ще е удачно да се хвърляш в друга връзка.
Опитай се да изтеглиш положителните неща, прави неща, които си искала да направиш, а не си, защото си се съобразявала с него. Абе, гледай като цяло да намираш начини сама да се "накараш" да се почувстваш добре.
Мисля, че е добра идея да споделиш на майка си. Едва ли ще я натовариш или нещо си, тя ти е майка, а едва ли някой ще ти даде по-добър съвет от нея. И съм сигурна, че ще се почувстваш по-добре след като си поговориш с нея. Хващай я и отивайте на шопинг.
Не мисли за никой, грижи се за себе си.
Първоначално написано от antifashionshit
Преди да отписваш окончателно връзката виж дали ако не поговорите и споделите един с друг какво не е наред нещата няма да се подобрят. Както някой по-горе написа, нормално е в една дълга връзка да се появяват проблеми. Но ако е безнадеждно положението... колкото и да ти е трудно си достатъчно голяма, за да знаеш, че такива неща като "Никога няма да го преживея." не съществуват. Всичко се преживява. Явно много го обичаш и ще ти отнеме повече време, но накрая ще ти мине. Хората сме уникални същества, можем да минем през всичко и накрая живота винаги си продължава и раните се затварят колкото и да са били болезнени.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
thefolenangel
ще извиняваш ама във всяка тема направо ми бъркаш в здравето ? защо да не могат да се оженят ? щото днешното схващане на всички е друго ли? или щото първо трябва да имаш 58785787684684 гаджета и тогава да се ожениш/омъжиш ?
и да ти го набия в главата - човек не си професор,не знаеш всичко за всички![]()
по темата: може би защото се е променил.. или и ти ще се промениш или наистина може да се разделите.. просто направете една почивка от връзката.. т.е. пак да сте си заедно,но за момента да си дадете време.. примерно1-2 седмици.. ако трябва и месец... а колкото до това ти да се промениш.. просто ще стане с времето.. ще започнеш да свикваш с неговата промяна и всичко ще си дойде на мястото и ти ще се промениш и така.. и все пак си мисля,че надежда винаги има стига да искаш.. поговорете,направете нещо,което ви радва и което сте правили и преди... когато сте се карали преди после е имало хубави неща - сети се за тях и пак ги направи и така
и аз бих ти предложила ако искаш да поговориш - пиши на лично![]()
Колкото и тъжно да звучи наистина всяко начало си има и край.Много често не го очакваме не ни се иска да е така,но то не пита, а идва.Ще ти е мъчно месец два три после няма да ти прави впечатление, че ти е мъчно и докато се усетиш ще си спомняш за връзката ви с усмивка търсейки си нова половинка .
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....